δήλωσης, Αμοιβαίας, Μετεγγραφής, Αναζήτηση, φοιτητών, meteggrafes 2015, ΕΚΠΑ,ΕΜΠ,ΑΠΘ,Πανεπιστήμιο,ΤΕΙ Μετεγγραφές 2015-2016: Επιθυμία δήλωσης Αμοιβαίας Μετεγγραφής - Αναζήτηση φοιτητών από άλλες Σχολές

Μετεγγραφές 2015-2016: Επιθυμία δήλωσης Αμοιβαίας Μετεγγραφής - Αναζήτηση φοιτητών από άλλες Σχολές

Τα ''Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr'' κάνουν μια προσπάθεια να σε φέρουν σε επαφή με φοιτητές από διάφορες Σχολές/Τμήματα, οι οποίοι θέλουν να μετεγγραφούν σε ίδιο Τμήμα Πανεπιστημίου-ΤΕΙ (σε διαφορετική περιοχή). Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν την επιθυμία τους για Αμοιβαία Μετεγγραφή.

Διαβάστε: Σε ποια τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ μπορούν να μετεγγραφούν οι φοιτητές (όλες οι αντιστοιχίες)


Αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές έτσι, ώστε να συγκεντρωθούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στα Foititikanea.gr για τη δική τους διευκόλυνση.

Η διαδικασία είναι απλή:

Γράψε το σχόλιο σου κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο σου προτείνουμε να ακολουθεί το παρακάτω μοτίβο, με σκοπό να δημιουργηθεί εύκολη, συνοπτική και λειτουργική επικοινωνία ανάμεσά σας:

Τι έχεις να κάνεις; 

πχ. Επιθυμώ αμοιβαία μετεγγραφή από ………… σε ……………

Επικοινωνία: ………@gmail.com ή 6912345678

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 47 - παράγραφο 5 του ν. 4274/2014 (ΦΕΚ Α΄ 147/2014) ''Αμοιβαία μεταφορά θέσης εισαγωγής χωρίς τον περιορισμό εισοδηματικού κριτηρίου ή κριτηρίου ποσόστωσης επιτρέπεται σε αντίστοιχη σχολή ή τμήμα από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο ή από ΤΕΙ σε ΤΕΙ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Μετεγγραφές φοιτητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr