Carly Potts νεκρή, pethane, kramasmeni,κύπρος, φοιτήτρια Μυστηριώδης θάνατος φοιτήτριας: Βρέθηκε απαγχονισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Μυστηριώδης θάνατος φοιτήτριας στην Κύπρο - Βρέθηκε απαγχονισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Μυστήριο πέπλο καλύπτει το θάνατο μιας 26χρονης φοιτήτριας, κυπριακής καταγωγής, που ζούσε στη Μεγάλη Βρετανία – Εντοπίστηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Blackpool – Σοκαρισμένοι καθηγητές και συμφοιτητές της

Το θέμα φέρνει στο προσκήνιο η Daily Mail, σύμφωνα με δημοσίευμα της οποίας η Carly Potts εντοπίστηκε νεκρή στο δωμάτιο του παραθαλάσσιου ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Blackpool, την Κυριακή 19 Ιουλίου.


Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η νεκροψία που διενεργήθηκε επί της σορού της άτυχης κοπέλας έδειξε ότι ο θάνατος της προήλθε από ασφυξία που προκλήθηκε από απαγχονισμό.

Στην παρούσα φάση, όπως αναφέρουν άλλα Βρετανικά ΜΜΕ, οι έρευνες για το θάνατο της 26χρονης διακόπηκαν και θα επαναρχίσουν στις 10 Δεκεμβρίου.

Carly Potts

Σοκαρισμένοι...

Η Daily Mail γράφει ότι η νεαρή Carly Potts, που γεννήθηκε στη Λεμεσό, ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Preston και σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire.

Η είδηση του χαμού της συγκλόνισε την πανεπιστημιακή κοινότητα, με εκατοντάδες συμφοιτητές και καθηγητές της άτυχης 26χρονης να την αποχαιρετούν με σχόλια στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε social media.

Στις αναρτήσεις τους μιλούν για μια πολύ φιλική κοπέλα, πάντα χαμογελαστή, «ζεστή» και ιδιαίτερη προσωπικότητα, εκφράζοντας έκπληξη για τον αδόκητο χαμό της.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr