ΕΥΔΟΞΟΣ: Συνεχίζονται οι δηλώσεις για την παραλαβή των φοιτητικών συγγραμμάτων

ΕΥΔΟΞΟΣ: Συνεχίζονται οι δηλώσεις για την παραλαβή διδακτικών συγγραμμάτων

Φοιτητικά Συγγράμματα (Εύδοξος)Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές ξεκίνησαν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021. Επισημαίνεται ότι εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή. Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Αντίστοιχα η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.


Περισσότερα για τις δηλώσεις και την παραλαβή των φοιτητικών συγγραμμάτων Χειμερινού Εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr