ΕΥΔΟΞΟΣ: Πότε ξεκινούν οι δηλώσεις των συγγραμμάτων και τι θα γίνει με την διανομή!

ΕΥΔΟΞΟΣ: Πότε ξεκινούν οι δηλώσεις των συγγραμμάτων και τι θα γίνει με την διανομή τους προς τους φοιτητές

Φοιτητικά Συγγράμματα: Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» η δήλωση των συγγραμμάτων από τους φοιτητές για το Εαρινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 θα είναι διαθέσιμη από τις 8 το πρωί της 7ης Απριλίου 2020.

Ως προς την παραλαβή των συγγραμμάτων, κατά την είσοδο των φοιτητών στην "Εφαρμογή Φοιτητή" της πλατφόρμας του "ΕΥΔΟΞΟΥ" εμφανίζεται ότι η παραλαβή των συγγραμμάτων από τα Σημεία Διανομής θα είναι δυνατή μετά την λήξη των μέτρων αντιμετώπισης για τη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19.


Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν λήψη του πρόσθετου διδακτικού υλικού σε ψηφιακή μορφή, εφόσον προσφέρεται σε κάποιο μάθημα για το οποίο έχετε επιλέξει σύγγραμμα.

Δείτε πιο κάτω τις σχετικές Οδηγίες που παρέχει ο "ΕΥΔΟΞΟΣ" μέσα από το παρόν άρθρο του «Φοιτητικά Νέα».

Σχετικά με τη Διανομή Συγγραμμάτων

Ως προς την κατ' οίκον διανομή των συγγραμμάτων, σύμφωνα με τον "Σύλλογο Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων" έχει ξεκινήσει ήδη συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να βρεθεί άμεση λύση έτσι ώστε οι φοιτητές να προμηθευτούν τα συγγράμματα που αφορούν στο εαρινό εξάμηνο 2019-2020.

Όπως τονίζεται στόχος είναι οι φοιτητές να παραλάβουν άμεσα τα συγγράμματα που θα επιλέξουν να διδαχθούν, μέσω εταιρειών ταχυμεταφοράς, με υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης (door to door courier). Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εντός της επόμενης εβδομάδας για το θέμα αυτό μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα», μείνετε συντονισμένοι.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κατ’ οίκον διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων αποφάσισαν οι εκδότες της χώρας!

Το μήνυμα που εμφανίζεται στους φοιτητές κατά την είσοδο τους στην "Εφαρμογή Φοιτητή" της πλατφόρμας του "ΕΥΔΟΞΟΥ":

Το διάστημα υποβολής των δηλώσεων

Η υποβολή δηλώσεων των συγγραμμάτων από τους φοιτητές για το Εαρινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους (2019-2020) θα ξεκινήσει από τις 07/04/2020 και θα διαρκέσει μέχρι τις 05/06/2020 σύμφωνα με όσα δείχνει στους λογαριασμούς των φοιτητών η Εφαρμογή του "ΕΥΔΟΞΟΥ" στην καρτέλα Γενικές Πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr