Το mail που έστειλε ο ''Eudoxus'' σε όλους τους φοιτητές για το χειμερινό εξάμηνο 2014/15

Το mail που έστειλε το σύστημα διανομής συγγραμμάτων σε όλους τους φοιτητές έχει ως εξής: 

Αγαπητέ φοιτητή,

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 ξεκίνησαν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου.


Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι μέχρι το τέλος του εξαμήνου.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4009/2011 δεν επιτρέπεται η δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων εφόσον είστε ήδη κάτοχοι άλλου πτυχίου ή έχετε ξεπεράσει τα ν+2 έτη σπουδών.

Όπως και το προηγούμενο εξάμηνο, για κάθε σύγγραμμα που δηλώνετε μπορείτε να επιλέγετε να το παραλάβετε από άλλον φοιτητή, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε συγγράμματα που έχετε στην κατοχή σας και δεν χρησιμοποιείτε πλέον, μέσω της εφαρμογής Εύδοξος+ (http://eudoxus.gr/EudoxusPlus.html). Για κάθε ανταλλαγή συγκεντρώνετε πιστωτικές μονάδες για να αποκτάτε ελεύθερα συγγράμματα, επιπλέον όσων δικαιούστε για τα μαθήματα που παρακολουθείτε.

Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι, για όσα συγγράμματα επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα εθελοντικής επιστροφής τους σε κάποια από τις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες του Ιδρύματός σας, με σκοπό την αξιοποίησή τους από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Τα συγγράμματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν από τις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες τόσο για την επαναδιάθεση συγγραμμάτων όσο και για το μακροχρόνιο δανεισμό μη δικαιούχων φοιτητών, εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους και εμπλουτίζοντας τη συλλογή τους προς όφελος της ευρύτερης ακαδημαϊκής κοινότητας.

Διαβάστε Επίσης: ''Αρχές Νοεμβρίου πρέπει να κληθούν οι υπό μετεγγραφή φοιτητές από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ''

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr