Πότε θα ξεκινήσει η δήλωση και η διανομή των συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2014/15

Η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 θα ξεκινήσει την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 και θα λήξει την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, μέσω της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων – Εύδοξος (www.eudoxus.gr), του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Να αναφερθεί πως η διανομή των συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2014-15 θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


1ο ΒΗΜΑ: Δήλωση Μαθημάτων

Για να δηλώσετε τα μαθήματά σας, θα πρέπει να υποβάλετε δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος σας (παράδειγμα: http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/), κάνοντας χρήση των προσωπικών σας στοιχείων πρόσβασης (username/password).

Προσοχή:

Για την οριστική υποβολή της δήλωσης, πατήστε το πλήκτρο “Αποστολή” και εκτυπώστε τη δήλωσή σας ή αποθηκεύστε το ηλεκτρονικό αρχείο για να έχετε αποδεικτικό υποβολής της δήλωσης.

Σημαντικό: Για να προχωρήσετε στο 2ο Βήμα (Δήλωση Συγγραμμάτων) πρέπει οπωσδήποτε να έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία το 1ο Βήμα, δηλαδή να έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία τη δήλωση των μαθημάτων σας.

2ο ΒΗΜΑ: Δήλωση Συγγραμμάτων

Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία τη δήλωση των μαθημάτων σας, εισέρχεστε στον δικτυακό χώρο δήλωσης συγγραμμάτων www.eudoxus.gr για να επιλέξετε τα συγγράμματα για τα μαθήματα που δηλώσατε για το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Για τη δήλωση συγγραμμάτων είναι απαραίτητη η χρήση των ίδιων προσωπικών στοιχείων πρόσβασης (username/password) που χρησιμοποιείτε στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος.

Προσοχή: Η Δήλωση Συγγραμμάτων γίνεται μέσω του Συστήματος Εύδοξος. Η διαχείριση του Συστήματος Εύδοξος δεν γίνεται από το Πανεπιστήμιο. Επισημαίνεται ότι υπάρχουν κυρώσεις σε περίπτωση δήλωσης και παραλαβής συγγράμματος σε μάθημα που δεν έχει συμπεριληφθεί στη δήλωση μαθημάτων.

Ενημέρωσε του συμφοιτητές σου κάνοντας SHARE

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές για το σύστημα διανομής συγγραμμάτων "Εύδοξος"

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr