ΕΥΔΟΞΟΣ: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις και η διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων Εαρινού Εξαμήνου (2019)

ΕΥΔΟΞΟΣ: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις και η διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων Εαρινού Εξαμήνου (2019)

Φοιτητικά Συγγράμματα (Εύδοξος): Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr το μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, σας ενημερώνουν μέσα από το παρόν άρθρο, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις δηλώσεις και τη διανομή των φοιτητικών/διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές για το Εαρινό Εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. 

Σχετικά με τις δηλώσεις των φοιτητικών συγγραμμάτων και τη διανομή αυτών στους φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας γνωστοποιούν τις προθεσμίες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σύστημα διανομής συγγραμμάτων Εύδοξος.


Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις τους συμφοιτητές σου ;)

Δηλώσεις συγγραμμάτων

Οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019.

Διευκρινίζεται ότι, εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή. Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία λήξης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των ΑΕΙ.

Διανομή συγγραμμάτων

Αντίστοιχα η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.

Για να δείτε τον ΟΔΗΓΟ Δήλωσης Συγγραμμάτων πατήστε ΕΔΩ.

Επισημαίνεται ότι η μη διανομή διδακτικών συγγραμμάτων ή η διανομή συγγραμμάτων που εμφανίζουν διαφορές από την ανάρτηση τους στον Εύδοξο, εκτός από προβλήματα τα οποία προκαλούν στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενδέχεται να οδηγήσουν και στην επιβολή κυρώσεων προς τους εκδότες από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αφού συνιστούν παραβίαση των όρων σύμβασης με την υπηρεσία «Εύδοξος» και της σχετικής νομοθεσίας.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι Φοιτητές για τα Φοιτητικά Συγγράμματα, ΕΔΩ.

Συχνές Ερωτήσεις

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr