Ημερίδα, φοιτητών, ΙΚΥ, Erasmus+, Αιτήσεις Ημερίδα ενημέρωσης φοιτητών από το ΙΚΥ για το Πρόγραμμα Erasmus+ [Αιτήσεις μέχρι 8/12]

Ημερίδα ενημέρωσης φοιτητών από το ΙΚΥ για το Πρόγραμμα Erasmus+ [Αιτήσεις μέχρι 8/12]

Τo Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ στην Ελλάδα, πρόκειται να διοργανώσει Ημερίδα ενημέρωσης για το Erasmus+. Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis (Παρθενώνος 19, Αθήνα), την Παρασκευή στις 11 Δεκεμβρίου 2015.

Το Erasmus+ είναι το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, για την περίοδο 2014-2020 και στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης και νεολαίας, σε όλους τους τομείς της Δια Βίου Μάθησης.


Η Ημερίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε φορείς που δεν έχουν χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης και Erasmus+ από το 2013 και μετά (πλην των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης). Η συμμετοχή τελεί υπό την έγκριση της Εθνικής Μονάδας, η οποία θα ενημερώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους φορείς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής.

Θα πραγματοποιηθούν τέσσερις παράλληλες συνεδρίες ανά τομέα (Σχολική Εκπαίδευση, Ανώτατη Εκπαίδευση, Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και Εκπαίδευση Ενηλίκων), όπου θα παρουσιαστούν οι λεπτομέρειες του προγράμματος και οι κανόνες υποβολής αιτήσεων εν όψει της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων 2016.

*Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται συμπλήρωση της ακόλουθης ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής έως 8 Δεκεμβρίου 2015.

*Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας θα ανακοινωθεί σύντομα. Η Ημερίδα θα ξεκινήσει γύρω στις 10 και θα ολοκληρωθεί στις 14:00.

*Οι συμμετέχοντες που θα επιλεγούν, συναινούν στο γεγονός ότι θα μοιραστεί η λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε όλους τους συμμετέχοντες στην Ημερίδα.

Πληροφορίες: 

Σχολική Εκπαίδευση, Σπύρος Χατζηπαπάς 210 37 26 347, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανώτατη Εκπαίδευση, Φίλιππος Κουμπούνης, 2103726356, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, Ευγενία Τσιριπώβ, 2103726369, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εκπαίδευση Ενηλίκων, Γεωργία Κελαϊδή, 2103726389, 2103726389, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr