Όμιλος Πρακτικής Άσκησης Erasmus+ 2014-2015 με τη στήριξη του ΙΚΥ

To Πρόγραμμα «Όμιλος Πρακτικής Άσκησης ΕΡΑΣΜΟΣ+» Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015 απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του εξωτερικού και υλοποιείται με τη στήριξη του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές, μπορούν να αναζητήσουν οι ίδιοι τον οργανισμό ή την επιχείρηση που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση (σελίδα «Θέσεις Απασχόλησης«) και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Erasmus+ του Τμήματός τους (σελίδα «Αίτηση«).

Μετά την έγκριση του Ακαδημαϊκού Υπευθύνου Erasmus+, οι φοιτητές μπορούν να αναζητήσουν από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου μας τα έντυπα του ΙΚΥ που πρέπει να συμπληρωθούν έγκαιρα για την λήψη της υποτροφίας Erasmus+ / Όμιλος Πρακτικής Άσκησης.


Υποβολή Αιτήσεων

Προθεσμία Υποβολής: 12 – 30 Ιανουαρίου 2015

Σημείωση: Για περισσότερο εποικοδομητικά αποτελέσματα, συστήνεται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να έχουν τελειώσει τις σπουδές των τριών πρώτων ετών του προγράμματος σπουδών τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα: http://www.career.aueb.gr/ 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr