Φοιτητικό Camping Ποσείδι: Η σοκαριστική περιγραφή της φοιτήτριας που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Φοιτητικό Camping Ποσείδι: Η σοκαριστική περιγραφή της φοιτήτριας που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Μιλά αποκλειστικά στο Πρώτο Θέμα για το περιστατικό - Διαβάστε την επιστολή - καταπέλτη της φοιτήτριας και πώς περιγράφει όλο το περιστατικό

Σοκάρει η μαρτυρία της 19χρονης φοιτήτριας της Νομικής σχολής, που στις 4 Ιουλίου δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον γιατρό του κάμπινγκ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Η φοιτήτρια με την οικογένεια της, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 49χρονος χειρούργος ορθοπεδικός από την Αθήνα, προέβη σε μια τέτοια άσχημη πράξη και μάλιστα σε μια ανυπεράσπιστη νεαρή κοπέλα που του ζήτησε την βοήθεια του για τα σημάδια στο δέρμα της.

«Εγώ από κάποιο σημείο και έπειτα είχα σοκαριστεί, είχα παγώσει, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και του ζήτησα να φύγω. Εκείνος δεν μου το επέτρεψε. Μου είπε να μείνω λίγα λεπτά ακόμα, γιατί τελειώνει. Εκείνη την στιγμή μου τράβηξε το μαγιό, θωπεύοντας τα γεννητικά μου όργανα και λέγοντας μου την έκφραση ''μωρό μου εσύ''», είπε τρομαγμένη η 19χρονη φοιτήτρια.

Η σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών για το Φοιτητικό Camping Ποσείδι ΑΠΘ ΕΔΩ.

Ο γιατρός, συνελήφθη την επομένη ημέρα, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και κρίθηκε ένοχος. Του επιβλήθηκα δύο χρόνια φυλάκισης με τρία χρόνια αναστολή.

Να σημειωθεί ότι, ο 49χρονος γιατρός είναι διαζευγμένος και έχει διαγραφεί από τον ιατρικό σύλλογο εδώ και 3,5 χρόνια. Φέρεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση κλοπής ύψους 120.000 ευρώ, ενώ έχει απασχολήσει τις αρχές και για υπόθεση εξύβρισης και απλής σωματικής βλάβης.

Οι γονείς της κοπέλας και η ίδια, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι στο κάμπινγκ του Πανεπιστημίου συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό.

Η φοιτήτρια σε επιστολή της προς την διοίκηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει τους πάντες και ιδιαίτερα τον αρχηγό της κατασκήνωσης. Όπως λέει ο αρχηγός ενώ ήταν γνώστης του περιστατικού από την πρώτη στιγμή, πήγε να καλύψει τον γιατρό και μάλιστα κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του στο δικαστήριο, διαβεβαιώνοντας, για το ήθος και την πολύχρονη εμπειρία του κατηγορούμενου.

Σχετικό άρθρο: Φοιτήτρια ξεσπά και καταγγέλλει για τα όσα συμβαίνουν στο Φοιτητικό Camping Ποσείδι

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr