Δωρεάν μεταφορά φοιτητών στην Κρήτη

Δωρεάν μεταφορά φοιτητών στην Κρήτη (ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ)

Τη συνέχιση του προγράμματος της δωρεάν μεταφοράς των άπορων φοιτητών το Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ του νησιού, και τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, αποφασίστηκε μετά από συσκέψεις εκπροσώπων τους, που συγκάλεσε η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Θεανώ Βρέντζου.

Η κ. Βρέντζου ευχαριστώντας τους εκπροσώπους των ΚΤΕΛ της Κρήτης για τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του σημαντικού κοινωνικού προγράμματος, ανέφερε ότι «οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης προσβάλλουν ακόμα περισσότερο τους φοιτητές και ευρύτερα τις οικογένειες τους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών μέσω του κοινωνικού προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης με τα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία στο νησί, αποτελεί σημαντική παρέμβαση και ευχαριστούμε τις διοικήσεις των ΚΤΕΛ για την συνεργασία».


Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του νησιού ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης, αλλά και τις διοικήσεις των ΚΤΕΛ, για την συνεργασία και την προσφορά που ανακουφίζουν οικονομικά σε μεγάλο βαθμό τους ευπαθείς οικονομικά φοιτητές και τις οικογένειες τους.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr