Διαγωνισμός για το πιο βρώμικο Φοιτητικό Σπίτι

Διαγωνισμός για το πιο βρώμικο Φοιτητικό Σπίτι

Φοιτητικό Σπίτι: Θα έλεγε κανείς ότι όλα τα Φοιτητικά Σπίτια (πλην φυσικά λαμπρών εξαιρέσεων) φημίζονται για την ακαταστασία και την έλλειψη καθαριότητας.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι επισκέψεις της μαμάς, εκτός από τα ταπεράκια, φέρνουν κι έναν αέρα καθαριότητας στο μικρό Φοιτητικό Διαμέρισμα.


Κι εκεί που πιστεύαμε ότι οι άνδρες είναι λίγο πιο αμελείς από τις γυναίκες στο καθάρισμα, έρχεται μια 19χρονη φοιτήτρια να μας διαψεύσει. Η Μπρίτανι Κούπερ, έλαβε την -αμφιλεγόμενη - τιμή να ονομάσουν το Φοιτητικό Σπίτι της το πιο βρώμικο στη χώρα.

Αυτός που παρότρυνε τη 19χρονη να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για το πιο βρώμικο Φοιτητικό Σπίτι όπως γράφει το "bovary", ήταν ο πατέρας της, ο οποίος της είπε να στείλει φωτογραφίες από το φοιτητικό σπίτι στο Μπρίστολ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φοιτήτρια του Real Estate ίσως δυσκολευτεί να βρει δουλειά, αλλά οι εικόνες που δείχνουν το σπίτι που μοιράζεται με πέντε συγκατοίκους κέρδισαν τους κριτές.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί σε κάδους που ξεχειλίζουν, κουτιά πίτσας στο πάτωμα και βρώμικο κουζινάκι στον πάγκο.

Η Μπρίτανι από το Longlevens του Gloucestershire, είπε ότι ο μπαμπάς της της έστειλε τον διαγωνισμό: «Μου έστειλε το σύνδεσμο για το άρθρο ως αστείο επειδή ήξερε ότι οι συγκάτοικοί μου κι εγώ δεν είχαμε καθαρίσει καθόλου το σπίτι τον περασμένο χρόνο. Αποφάσισα ότι άξιζε να στείλω κάποιες εικόνες από την πολύ ακατάστατη κουζίνα μας και τώρα είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανα».

Γιατί είναι όμως τόσο χαρούμενη; Η πρωτοετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 600 ευρώ στον διαγωνισμό που διεξήχθη από το web-blinds.com.

Η νεαρή θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για το καινούργιο της Φοιτητικό Σπίτι, το οποίο υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει καθαρό.

Δείτε εδώ περισσότερα νέα για το Φοιτητικό Σπίτι.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr