Φοιτητές μετέφεραν αλιγάτορα στην Φοιτητική Εστία για να γίνουν Viral (ΦΩΤΟ)

Φοιτητές μετέφεραν αλιγάτορα στην Φοιτητική Εστία για να γίνουν Viral (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι μυστικό ότι οι φοιτητές κάνουν πολλές τρέλες στο πανεπιστήμιο, ακόμα και σε βάρος του περιβάλλοντος. Επομένως, δεν θα έπρεπε να μας ξαφνιάζει τόσο το γεγονός ότι μερικοί φοιτητές από τη Φλόριντα των ΗΠΑ ήταν πρόθυμοι να μεταφέρουν έναν νεκρό αλιγάτορα στη φοιτητική εστία τους, με σκοπό να τον φωτογραφίσουν και να τον ανεβάσουν στα social media για πάρουν πολλά like. 

Όπως γράφει το VICE σύμφωνα με τοπικό μέσο που συνεργάζεται με το ΝΒC, την περασμένη εβδομάδα φοιτητές του Πανεπιστημίου Gulf Coast της Φλόριντα έκαναν ακριβώς αυτό. Προφανώς έπεσαν πάνω σε έναν νεκρό αλιγάτορα που βρισκόταν στο πλάι ενός δρόμου -σκηνικό που παίζει πολύ συχνά στην περιοχή- και τότε, αποφάσισαν ότι θα ήταν εκπληκτική ιδέα να τον πάρουν στο δωμάτιό τους, να τον βάλουν πάνω στο κρεβάτι και να βομβαρδίσουν τα social media με φωτογραφίες όπου «ποζάρει» το νεκρό ζώο ενός μέτρου.


Ο υπεύθυνος της σχολής αντιλήφθηκε γρήγορα το πεθαμένο μεν, viral δε αστέρι του πανεπιστημίου και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα σε τάξη, επιπλήττοντας τους μαθητές και καλώντας την αρμόδια υπηρεσία για να πάρει τον αλιγάτορα από την εστία και να ερευνήσει το θέμα. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο αλιγάτορας είχε χάσει τη ζωή του μετά από χτύπημα στον δρόμο και έτσι οι μαθητές γλίτωσαν τα χειρότερα.

Η επίπληξη των μαθητών έγινε για παράνομη κατοχή αλιγάτορα, χωρίς τις νόμιμες άδειες, κάτι το οποίο, όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι ποινικά κολάσιμη πράξη στη Φλόριντα.

Όσοι μένετε σε εστία, μη σας μπαίνουν ιδέες.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr