Προφυλακίστηκαν οι 2 από τους 3 κατηγορούμενους που βίασαν την 23χρονη στο ΑΠΘ

Προφυλακίστηκαν οι 2 από τους 3 κατηγορούμενους που βίασαν την 23χρονη στο ΑΠΘ

Οι δυο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες της επίθεσης που καταγγέλθηκε από 23χρονη και τον 20χρονο φίλο της, σε υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής κρίθηκαν ως προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους σε τακτικό ανακριτή.

Ο 20χρονος κι 27χρονος πήραν τον δρόμο προς τις φυλακές, ενώ ο 17χρονος συγκατηγορούμενός τους, ως ανήλικος,. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η επιμέλειά του θα ανατεθεί στην Υπηρεσία Ανηλίκων.


Οι κατηγορούμενοι κατάγονται κατά περίπτωση από τη Συρία και την Αλγερία και αντιμετωπίζουν τις πράξεις του ομαδικού βιασμού, της ληστείας, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών κ.ά. Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού λήστεψαν τους δύο νεαρούς, στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλας. 

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι μετά την καταγγελία, η Αστυνομία εντόπισε τους τρεις άνδρες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου κατά την αστυνομική έφοδο, βρίσκονταν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, ενώ από τον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν περίπου 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία φαίνεται ότι προορίζονταν για διακίνηση.

Μαρτυρία Σοκ για τον βιασμό της φοιτήτριας στο ΑΠΘ από τρεις μετανάστες

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr