Φοιτήτρια από την Αθήνα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοιτήτρια από την Αθήνα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στην τοπική κοινωνία των Χανίων έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας 22χρονης φοιτήτριας από την Αθήνα, ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από έξι άνδρες το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δυο τους πήγαν στο σπίτι του και εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο φίλος της μαζί με πέντε ακόμη φίλους του προχώρησαν σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της, βιντεοσκοπώντας τις πράξεις τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι νεαροί φαίνεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οι τρεις από τους έξι φερόμενους ως δράστες, που υπέδειξε η 22χρονη, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε διώξεις για απόπειρα βιασμού.

Οι τρεις νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι, ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις, διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται από τις αρχές.

Νεότερη Ενημέρωση:

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τρεις από τους έξι φερόμενους ως δράστες της ομαδικής ασέλγειας σε βάρος 22χρονης φοιτήτριας από την Αθήνα, όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία.

Οι τρεις από τους έξι νεαρούς, που υπέδειξε η 22χρονη, που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε διώξεις για απόπειρα βιασμού.

Οι τρεις νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι, ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες και η αστυνομία να έχει στα χέρια της στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση και από τα κινητά τους τηλέφωνα, που φέρεται να βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις, διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται από τις αρχές.

Όπως εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι νεαροί φαίνεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με την 22χρονη να βιώνει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τους.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Χανίων, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οπότε η 22χρονη κοπέλα διασκέδαζε με το φίλο της σε μπαρ των Χανίων.

Οι δυο τους πήγαν στο σπίτι του και εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο φίλος της μαζί με πέντε ακόμη φίλους του προχώρησαν σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της, 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr