Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής

Το παράρτημα Λάρισας της ΕΕΦΙΕ, με πρόταση την οποία κατέθεσε στη διάρκεια των εργασιών του 22ου συνεδρίου στην Πάτρα, διεκδίκησε και πέτυχε, έπειτα από ψηφοφορία, την ανάθεση για τη διοργάνωση του 23ου ΕΣΦΙΕ στη Λάρισα.

Ο φάκελος διεκδίκησης θεωρήθηκε πλήρης από κάθε άποψη καθώς περιείχε στοιχεία, τόσο για το επιστημονικό μέρος της διοργάνωσης όσο και πληροφορίες για την πόλη, την ευρύτερη περιοχή, τις δυνατότητες φιλοξενίας και λοιπών δραστηριοτήτων, όπως επίσης και την εκδήλωση στήριξης των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, το Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων κλπ.


Ο φάκελος προετοιμάστηκε σε συνεργασία με το εξειδικευμένο γραφείο διοργάνωσης ιατρικών συνεδρίων, με έδρα τη Λάρισα, Leonardo Events & Conventions. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη μας και αναμένεται οι συμμετέχοντες να ξεπεράσουν τους 1.200 από όλη την Ελλάδα. Έτσι, με το πέρας του Συνεδρίου, ανανεώθηκε το ραντεβού για τις 12 – 14 Μαΐου 2017, στη Λάρισα, η οποία θα φιλοξενήσει την κορυφαία επιστημονική διοργάνωση των φοιτητών ιατρικής.

Το 23ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας και 11ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών Ελλάδας ήταν ένα όνειρο το οποίο η ΕΕΦΙΕ Λάρισας κυνηγούσε για 10 χρόνια, από την τελευταία φορά που το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, και επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Έχοντας, λοιπόν, μπροστά πολύ δρόμο και αγώνα, με πολλές ώρες δουλειάς και «τρεξίματος», ξεκινά το «στήσιμο» του 23ου ΕΣΦΙΕ, στο οποίο είναι προσκεκλημένη όλη η πόλη.

Διαβάστε ακόμη: Φοιτητές Ιατρικής σε νησιά μέσω του προγράμματος «Ιατρική Απόβαση 2016»

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr