Selfit, Θέμης Δρακωνάκης, Σωτήρης Κανηράς,εφαρμογή Self’it Η νέα εφαρμογή Self’it δικτυώνει τους Έλληνες φοιτητές

Η νέα εφαρμογή Self’it δικτυώνει τους Έλληνες φοιτητές

Το Self’it είναι μια νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Ελλήνων δημιουργών που αποτελεί μία πρόταση κοινωνικής δικτύωσης για τους Έλληνες φοιτητές.

Η εφαρμογή του Self’it αναπτύχθηκε από τον Θέμη Δρακωνάκη και τον Σωτήρη Κανηρά, οι οποίοι την προίκισαν με ορισμένες ενδιαφέρουσες βασικές λειτουργίες. Έτσι, το Self’it επιτρέπει στους χρήστες του να κάνουν εγγραφή και να διαμορφώνουν το προσωπικό τους προφίλ, δημιουργώντας ένα προσωπικό ψηφιακό άλμπουμ.


Η εφαρμογή βρίσκει κάθε στιγμή την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη και του εμφανίζει στην “αρχική του σελίδα” όσους χρήστες βρίσκονται στην ίδια περιοχή με αυτόν καθώς και όσους έχει επιλέξει εκείνος να “ακολουθεί”. Μπορεί επίσης να βλέπει τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που ανεβαίνουν. Ο χρήστης είναι σε θέση να βλέπει κάθε στιγμή τις 10 φωτογραφίες που “αρέσουν” περισσότερο σε κάθε περιοχή.

Η συνολική δραστηριότητα του χρήστη, διαμορφώνει την παράμετρο Popularity που “δείχνει” πόσο δημοφιλής είναι. Οι δυο νεαροί αλλά πολύ δραστήριοι εμπνευστές της εφαρμογής αυτής είναι μόλις 22 ετών και γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αθήνα.

Ο μεν Θέμης Δρακωνάκης πέρασε με Πανελλήνιες εξετάσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα της Πληροφορικής και ξεκίνησε να δουλεύει στο Self’it στο οποίο έχει αναλάβει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εφαρμογής, ενώ ο Σωτήρης Κανηράς σπουδάζει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με το iOS Development εδώ και 1 χρόνο και δουλεύει πάνω στην υλοποίηση του Self’it. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο selfitapplication.com.

Περισσότερα νέα για την Φοιτητική Ζωή στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr