ΑΘΗΝΑ, απεργία μετρό, 24ωρη απεργία, Πέμπτη 24/3, ΜΜΜ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ | 24ωρη απεργία στο μετρό την Πέμπτη - Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

ΑΘΗΝΑ | 24ωρη απεργία στο μετρό την Πέμπτη - Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Χωρίς μετρό θα μείνει αύριο, Πέμπτη (24/3/2016) η πρωτεύουσα, λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών διαμαρτύρεται για την διαρκή υπονόμευση δομών και υποδομών, καθώς και για την στοχοποίηση των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ με ηθικό αυτουργό την πολιτική ηγεσία συγκοινωνιών.


Η ανακοίνωση του σωματείου

«Το σωματείο μας την Πέμπτη 24.2.2016 προχωράει σε στάση εργασίας από την έναρξη έως τη λήξη της κυκλοφορίας διαμαρτυρόμενο για τη διαρκή υπονόμευση δομών και υποδομών καθώς και για τη στοχοποίηση των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ με ηθικό αυτουργό την πολιτική ηγεσία των συγκοινωνιών. 

Δεν είναι τυχαίο ότι τη στιγμή που εκπονούνται σχέδια ιδιωτικοποίησης τομέων και υπηρεσιών των συγκοινωνιών αυξάνεται η τιμή του εισιτηρίου και στοχοποιούνται οι εργαζόμενοι ως υπεύθυνοι για τα παραπάνω.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η διαπόμπευση συναδέλφων από αγνώστους με τελικό στόχο την τρομοκράτησή τους προκειμένου να αποδεχθούν τα σχέδια της ιδιωτικοποίησης. 

Θεωρούμε το σύνολο του εργατικού δυναμικού της χώρας ως συναδέλφους με κοινά αιτήματα και αγώνες με πρώτο και κυρίαρχο την υπεράσπιση των κεκτημένων ενάντια στον μεσαίωνα που μας επιβάλλουν οι κυβερνητικές πολιτικές». 

Τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργήσουν κανονικά.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr