Φοιτήτρια, Φρόσω Κυριάκου, Παντελής, ΒΙΝΤΕΟ Αποκάλυψη! Φοιτήτριας - Φρόσω Κυριάκου: «Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο Παντελής!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη! Φοιτήτριας - Φρόσω Κυριάκου: «Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο Παντελής!»

«Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται οι μάρτυρες που μίλησαν μετά το δυστύχημα, να λένε όλοι ότι με το που βγήκε η Φρόσω από το αυτοκίνητο άρχισε να λέει σε όλους «Δεν οδηγούσα εγώ, οδηγούσε ο Παντελής!»

Aυτά τα συγκλονιστικά λόγια ανήκουν στον, παιδικό φίλο του Παντελή Παντελίδη, Σπύρο Ζωίτσα ο οποίος μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτός ο άνθρωπος μιλάει με πολλούς, ξέρει πολλά και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι μιλάει με την οικογένεια, που οπωσδήποτε ξέρει πολύ καλά την δικογραφία και το τί λένε οι μάρτυρες! Είναι η πρώτη φορά που ακούμε έναν άνθρωπο να υποστηρίζει, ότι οι μάρτυρες ακούσανε με τα αυτιά τους την Φρόσω Κυριάκου να λέει, χωρίς να την ρωτάει κανέις «Δεν οδηγούσα εγώ αλλά ο Παντελής!».


Ο φίλος του αδικοχαμένου τραγουδιστή από την πρώτη στιγμή, δεν μπορεί να πιστέψει 100% πως οδηγός ήταν ο Παντελής, καθώς όπως είπε ο ίδιος, αν οδηγούσε εκείνος με το πρώτο «μπαμ» ο τραγουδιστής θα είχε κάποια αντίδραση! Όπως επίσης, ύποπτο είναι το γεγονός πως ο Παντελίδης δεν είχε κανένα χτύπημα στον θώρακα και είχε χτυπήσει το αριστερό γόνατο του.

Το σίγουρο είναι πως από μέρα σε μέρα οι εξελίξεις θα είναι πολλές καθώς και η οικογένεια του τραγουδιστή περιμένει να απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτηματικά! Ωστόσο ακόμη, η Φρόσω Κυριάκου κρατάει την σιωπή της και δεν έχει μιλήσει για το θέμα, καθώς ισχυρίζονται πως ακόμα είναι σε μετατραυματικό σοκ και δεν είναι σε θέση να καταθέσει!

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr