φοιτητές, ξεφαντώσουν, Πατρινό Καρναβάλι Χιλιάδες είναι οι φοιτητές που θα ξεφαντώσουν στο Πατρινό Καρναβάλι

Χιλιάδες είναι οι φοιτητές που θα ξεφαντώσουν στο Πατρινό Καρναβάλι

Καταφθάνουν αμέτρητα λεωφορεία με φοιτητές στην Πάτρα, οι οποίοι θα δώσουν το παρόν τους στο πιο διάσημο καρναβάλι της Ελλάδας, στο Πατρινό Καρναβάλι!

Πιο συγκεκριμένα σήμερα στην πόλη του καρναβαλιού αναμένονται οι περισσότεροι επισκέπτες για να ζήσουν από κοντά το Πατρινό Καρναβάλι. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έκτακτα δρομολόγια θα έχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, ενώ ενισχύονται και τα δρομολόγια του προαστιακού.


Εκτακτα δρομολόγια θα προσθέσει σταδιακά από σήμερα Παρασκευη το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας στη γραμμή Αθήνα – Πάτρα, δεδομένου ότι ο κύριος όγκος των επισκεπτών προέρχεται από την πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα τις ώρες αιχμής , όπως έχει δείξει η εμπειρία, να φεύγουν λεωφορεία, ανά 5 λεπτά.

Άλλοι επισκέπττες αναμένεται να προτιμήσουν το τρένο και να αξιοποιήσουν τη σιδηροδρομική σύνδεση μέσω του Προαστιακού από το Αεροδρόμιο της Αθήνας έως το Κιάτο , όπου και γίνεται μετεπιβίβαση σε λεωφορεία ως την Πάτρα. Aπό χθες ενισχυμένα είναι τα δρομολόγια ενώ το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού ενισχύεται και ο Προαστιακός με έκτακτα βραδινά δρομολόγια και αύξηση της χωρητικότητας των συρμών, ώστε οι Πατρινοί αλλά και οι επισκέπτες να μετακινηθούν, γρήγορα από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα.

Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων στα φημισμένα καρναβάλια της Ελλάδας οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν το τραίνο για να ταξιδέψουν στους παραπάνω προορισμούς οικονομικά, με ασφάλεια και με άνεση ώστε να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις καθώς επίσης και στον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Ειδικότερα, για τους εκδρομείς που έχουν προορισμό την Πάτρα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει σιδηροδρομική σύνδεση μέσω του Προαστιακού από το Αεροδρόμιο της Αθήνας έως το Κιάτο.

Στη συνέχεια οι επιβάτες μπορούν να μεταβούν στη Αχαϊκή Πρωτεύουσα με λεωφορεία από το Κιάτο των οποίων τα δρομολόγια θα ενισχυθούν από την Πέμπτη 10/03/2016 έως και την Τρίτη 15/03/2016.

Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου από το Αεροδρόμιο προς το Κιάτο ξεκινούν κάθε μια ώρα και ο συνολικός χρόνος διαδρομής μέχρι την Πάτρα είναι τρείς ώρες.

Επίσης στον τοπικό Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας για το Σάββατο 12/03/2016 και για την Κυριακή 13/03/2016, δρομολογούνται έκτακτα βραδινά δρομολόγια και αυξάνεται η χωρητικότητα των συρμών, ώστε οι πατρινοί αλλά και οι επισκέπτες να μετακινηθούν, γρήγορα και οικονομικά, από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα και να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού.

Περισσότερα άρθρα που αφορούν τη Φοιτητική Ζωή μπορείτε να δείτε στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ή ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr