Παράσυρση φοιτητή, Θεσσαλονίκη τροχαίο, τροχαίο φοιτητής Παράσυρση 20χρονου φοιτητή από την Θεσσαλονίκη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παράσυρση 20χρονου φοιτητή από την Θεσσαλονίκη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ήταν λίγο μετά τις 12:15 σήμερα το μεσημέρι στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας στο Ρεύμα προς Αγρίνιο, όταν έναςν 20χρονος φοιτητής από την Θεσσαλονίκη προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο και παρασύρθηκε χωρίς να γίνει αντιληπός από τον οδηγό του λευκού OPEL.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το sinidisi.gr, έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει υποστεί σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση! Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού. Άγνωστες πάντως παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, που για μία ακόμη φορά έρχεται να αναδείξει τους κινδύνους που ελλοχεύει το σημείο και τις άμεσες παρεμβάσεις που απαιτούνται για να μην θρηνύσουμε άλλα θύματα. Υπενθυμίζουμε ότι προ μηνών για το θέμα είχε παρέμβει και ο Εισαγγελέας Αγρινίου.


Περισσότερα Φοιτητικά Νέα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr