21χρονη φοιτήτρια, Φρόσω Κυριάκου, μοιραίο τροχαίο, κατάθεση παντείδης, παντελής παντελίδης Τι είπε η 21χρονη φοιτήτρια Φρόσω Κυριάκου για το μοιραίο τροχαίο

Τι είπε η 21χρονη φοιτήτρια Φρόσω Κυριάκου για το μοιραίο τροχαίο

Η 21χρονη φοιτήτρια που καθόταν πλάι στον Παντελή Παντελίδη, Φρόσω Κυριακού και ήταν η μόνη που είχε τις αισθήσεις αμέσως μετά το δυστύχημα αν και σωματικά έχει τα ελαφρύτερα τραύματα δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση για το μοιραίο τροχαίο.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά. Μάλλον δεν είχαμε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, μετά τη στροφή δεν θυμάμαι τίποτε» είπε η νεαρή κοπέλα, η οποία φέρεται να είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη.


Οι γιατροί ζήτησαν χρόνο καθώς είναι εμφανές ότι η κοπέλα βιώνει μετατραυματικό σοκ και δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις! 

H φοιτήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες της Freddo, θυμάται ελάχιστα από τη μοιραία στιγμή που το μαύρο «θηριώδες» τζιπ έφυγε από την πορεία του.

Όπως είπε, δεν κατάλαβε το παραμικρό. Όμως, ένιωσε τον άνθρωπό της να πέφτει επάνω της και να την τυλίγει στην αγκαλιά του.

Ήταν κάτι που από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ημέρα που γράφτηκε η τραγωδία στη γέφυρα εξόδου στο ύψος του πρώην ανατολικού αεροδρομίου, με κατεύθυνση τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, είχαν καταλάβει τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ αλλά και γιατροί στον Ευαγγελισμό. 

"Αν δεν την είχε προστατεύσει με το σώμα του ο Παντελής Παντελίδης, η κοπέλα ίσως να μην ήταν εδώ μαζί μας", είπε γιατρός του νοσοκομείου όπου και μεταφέρθηκε η νεαρή φοιτήτρια.

Η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας: 

«Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα». 

Αξιωματικός της Τρόχαίας: «Και να φορούσε ζώνη ασφαλείας δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του»

«Ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες. Τις είχαν “πατημένες”, δηλαδή δεμένες πίσω από την πλάτη. Ο μόνος επιβάτης που φορούσε ζώνη είναι η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Παντελίδης δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του. Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες. Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, το ακριβές ύψος της οποίας θα το μάθουμε από την πραγματογνωμοσύνη. Η στροφή είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Είναι πολύ κλειστή και έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, όχι όμως θανατηφόρα», δήλωσε ο Αξιωματικός της Τροχαίας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr