Έξι, θέσεις, εργασίας,προπτυχιακούς φοιτητές, Πολυτεχνείο Κρήτης Έξι θέσεις εργασίας για προπτυχιακούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Έξι θέσεις εργασίας για προπτυχιακούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Η Εταιρεία Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης, προτίθεται να απασχολήσει έξι (6) προπτυχιακούς φοιτητές/φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης.

Το χρονικό διάστημα απασχόλησης θα κυμαίνεται μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου έως και 31ης Δεκεμβρίου 2016.


Περιγραφή θέσης εργασίας

Οι φοιτητές/τριες θα απασχοληθούν σε βοηθητικές εργασίες που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων όπως στην τήρηση των οικονομικών υποχρεώσεων των αθλούμενων, στη συλλογή και αρχειοθέτηση των ιατρικών βεβαιώσεων και λοιπού έντυπου υλικού για τους συμμετέχοντες στα τμήματα εκμάθησης αντισφαίρισης, στην διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και εντύπων σχετικών με τις δράσεις που πραγματοποιούνται, στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων χρηστών, στην εποπτεία της ορθής χρήσης των γηπέδων, στην διοργάνωση εσωτερικών τουρνουά, δράσεων προβολής κ.α.

Γενική απαίτηση είναι η όρεξη για δουλειά, η συνέπεια και η ευγένεια.

Ειδική απαίτηση είναι οι προπτυχιακοί φοιτητές /τριες να μπορούν να απασχοληθούν περιστασιακά στις αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταξύ του διαστήματος 8:00 πμ έως 23.00 μμ και ανάλογα με τη διανυόμενη χρονική περίοδο και τις εκάστοτε ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αιτήσεις - Υποβολή

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016.

Πληροφορίες

κ. Μαρία Πετραντωνάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.(link sends e-mail)), τηλέφωνο: 2821037055, ώρες 9:00 πμ έως 13:00 μμ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr