18χρονη, φοιτήτρια, έπεσε, κενό, 8ο όροφο, πολυκατοικίας,ΕΚΠΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 18χρονη φοιτήτρια έπεσε στο κενό από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας

18χρονη φοιτήτρια έπεσε στο κενό από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας

Θρήνος στην οδό Γερακιού στον Κολωνό, εκεί όπου εκτυλίχθηκε μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία με πρωταγωνίστρια μια νέα κοπέλα που το νήμα της ζωής της κόπηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Ήταν περίπου μια το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν η 18χρονη φοιτήτρια στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, έπεφτε από τον όγδοο όροφο του σπιτιού της, από ύψος τουλάχιστον 25 μέτρων!


Αμέσως στη γειτονιά σήμανε συναγερμός κι ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Όταν όμως έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας οι τραυματιοφορείς, απλώς διαπίστωσαν τον βίαιο θάνατο της 18χρονης και μετέφεραν τη σορό της από τον ακάλυπτο.

Το διπλό χτύπημα της μοίρας

Μόνο με αρχαία τραγωδία μπορεί να συγκριθεί αυτό που συνέβη στον Κολωνό. Μόλις πριν 8 χρόνια, ο πατέρας της φοιτήτριας έδωσε τέλος στη ζωή του λόγω οικονομικών προβλημάτων! Σε κατάσταση σοκ η χαροκαμένη μάνα και ο αδερφός της 18χρονης.

Φίλοι και γείτονες της οικογένειας μιλούν στο star.gr με τα καλύτερα λόγια για την 18χρονη, επισημαίνοντας ωστόσο πως ήταν ένα βασανισμένο παιδί που η αυτοκτονία του πατέρα της την είχε στιγματίσει βαθιά.

Η αστυνομία με τη σειρά της εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν μπορεί να αποφανθεί με απόλυτη σιγουριά για τον αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα. 

Περισσότερα φοιτητικά νέα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr