Φοιτητές, έφτιαξαν, ηλεκτρική, σκούπα, παντόφλες,ΒΙΝΤΕΟ Φοιτητές έφτιαξαν ηλεκτρική σκούπα σε δυό παντόφλες (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοιτητές έφτιαξαν ηλεκτρική σκούπα σε δυό παντόφλες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα τάση στην καθαριότητα του σπιτιού απεικονίζεται απλά σ΄ένα ζευγάρι παντόφλες! Η έμπνευση ανήκει στους φοιτητές του Πολυτεχνείου στην ρωσική πόλη Τομσκ, μάλλον λόγω… πείρας, μιας και οι νέοι ποτέ δεν συμπάθησαν τη φασίνα του σπιτιού, παρ’ όλο που την θεωρούν απαραίτητη! 

Στην νέα πατέντα, σύμφωνα με την "Σύγχρονη Ρωσσία", οι φοιτητές προσάρμοσαν σε ένα ζευγάρι παντόφλες μια μικρή ηλεκτρική σκούπα η οποία μεραφέρεται με ένα μικρό σακίδιο στην πλάτη. Η συσκευή ζυγίζει λιγότερο από 5 κιλά (11 λίβρες), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομα με προβλήματα στην πλάτη. Αποτελείται από μια συμβατική ηλεκτρική σκούπα που συνδέεται με ένα έυκαμπτο σωλήνα με ειδικές παντόφλες από συνθετική πολυστυρένιο. 


Ετσι ο χρήστης μπορεί να καθαρίσει το πάτωμα και το χαλί χωρίς πολύ κόπο και προπαντός χωρίς να σκύβει.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν υψηλή ποιότητα στον καθαρισμό, οι  προγραμματιστές πάντως σχεδιάζουν να βελτιώσουν το σχεδιασμό προκειμένου το προϊόν να βγει στη διεθνή αγορά.Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η τιμή πώλησης της συσκευής θα είναι από 5 έως 100 δολάρια, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα διαλέγει ο καταναλωτής. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr