φοιτητής, Γεωπονικής, Αλέξης, Αντρέας, ατύχημα, πάτρα, μόλος, πανεπιστήμιο, πατρών Ο 21χρονος φοιτητής πνίγηκε για να σώσει τις δύο φίλες του

Ο 21χρονος φοιτητής Αλέξης Αντρέας πνίγηκε για να σώσει τις δύο φίλες του

Ο φοιτητής της Γεωπονικής Αλέξης Αντρέας, πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τις δύο κοπέλες, λέει ο πατέρας του. Σπαραγμός στην Πάτρα. Ερευνες από τις αρχές.

Τραγικές πτυχές του δυστυχήματος με τους τρεις νεκρούς νέους που έχει βυθίσει στο πένθος την Πάτρα, αποκαλύπτονται, μια ημέρα μετά την κηδεία τους και όσο οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο με τους φοιτητές έπεσε στη θάλασσα.


Πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει τις δύο κοπέλες

Ο 21χρονος φοιτητής της Γεωπονικής Αλέξης Αντρέας, πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τις δύο κοπέλες. Σύμφωνα με το thetoc, αυτό έλεγε με σπαραγμό ο πατέρας του, Βησσαρίων, που είναι αστυνομικός στην Πάτρα. Η στιγμή που οι τρεις διασωθέντες του δυστυχήματος τον πλησίασαν στην κηδεία, ήταν συγκλονιστική. Του ζήτησαν «συγγνώμη» που εκείνοι έζησαν και χάθηκε το παιδί του και ο πατέρας τους απάντησε με αναφιλητά: «Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Ηταν θέλημα Θεού να φύγει. Προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που ήσαν πίσω. Και "έφυγε" μαζί τους. Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Θέλω να σας γνωρίσω. Είστε και δικά μου παιδιά».

φοιτητής-της-γεωπονικής-αλέξης-αντρέας

Η στιγμή που οι δύο μανάδες συναντήθηκαν

Υποβασταζόμενη από τον δεύτερο γιο της, η μητέρα του Αλέξη συναντήθηκε με τη μητέρα της 23χρονης Ρεγγίνας, τη στιγμή που τελείωνε η μια κηδεία για να ξεκινήσει η άλλη στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. «Πείτε μου έχετε δει πιο όμορφο γαμπρό» έλεγε με αναφιλητά καταρρέοντας στην αγκαλιά του γιου της Σπύρου και του συζύγου της και όταν συναντήθηκε με τη μητέρα της Ρεγγίνας της είπε: «Υπάρχουν μανούλες που έμειναν χωρίς παιδιά στην αγκαλιά».

Φως στην υπόθεση από τις καταθέσεις των επιζώντων 

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις του οδηγού και των άλλων δύο επιζώντων, οι οποίοι υπέστησαν σοκ και δεν ήταν σε θέση να μιλήσουν εξαρχής. Ο οδηγός κατάφερε να μιλήσει στους λιμενικούς και φέρεται να ήταν λακωνικός.

Οι αρχές ζήτησαν το οπτικό υλικό από την κάμερα που υπάρχει έξω από τα κρατητήρια του λιμενικού, όμως οι εικόνες που έχει καταγράψει δεν βοηθούν ιδιαίτερα στην πρόοδο των ερευνών.

Το Hyundai ATOS βρέθηκε βυθισμένο ανάποδα στον βυθό του λιμανιού της Πάτρας. Η οροφή του ακουμπούσε στον βυθό, ενώ το πίσω μέρος του ακουμπούσε στον προβλήτα. Το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό κατά περίπου 30 πόντους. Από εκεί εκτιμάται ότι το όχημα πλημμύρισε με ταχύτητα.

Διαβάστε ακόμη:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr