αποτελέματα, δημοσκόπισης, διαδικτυακή, ψηφοφορία, φοιτητές, πρώτο, κόμμα, online, 19/9, 20/9, 2015,εκλογές,ekloges,Σεπτεμβρίου ,2015, διαδικτυακή, έρευνα ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ: Πως ψηφίζουν οι φοιτητές (αποτελέσματα)

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ: Πως ψηφίζουν οι φοιτητές (δείτε τα αποτελέσματα)

Οι φοιτητές αποφάσισαν! Δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στην μεγαλύτερη φοιτητική πύλη Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, από τις 07/9/2015 έως τις 19/9/2015.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία αφορούσε την πρόθεση ψήφου των φοιτητών και φοιτητριών για τις επικείμενες Εθνικές εκλογές.


ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Το ερώτημα που καλούνταν οι αναγνώστες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea,gr, να απαντήσουν ήταν: ''Φοιτητές και φοιτήτριες ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις επικείμενες εκλογές;''.

ΔΕΙΓΜΑ

Την διαδικτυακή ψηφοφορία απάντησαν 2.656 αναγνώστες (φοιτητές και φοιτήτριες).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ/ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ

Τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως εξής:

Πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 26%, δεύτερο κόμμα την Νέα Δημοκρατία με 14% και τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή με 9%. Ακολουθούν Λαϊκή Ενότητα, Κ.Κ.Ε. και Ένωση Κεντρώων από 7%, Το Ποτάμι με 5%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 4%, Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ και ΕΠΑΜ από 2%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1% και Άλλο κόμμα 3%. Στο 10% ανέρχεται η αποχή και στο 3% το λευκό.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ/ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ 2015

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των φοιτητών, θα σας κρατούν ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τη φοιτητική σας ζωή. Μείνετε συντονισμένοι!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr