πολυτελής, φοιτητική, εστία, κόσμο, σινεμά, γυμναστήριο Πώς είναι η πιο πολυτελής φοιτητική εστία στον κόσμο - Διαθέτει σινεμά & γυμναστήριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πώς είναι η πιο πολυτελής φοιτητική εστία στον κόσμο - Διαθέτει σινεμά & γυμναστήριο

Για τους περισσότερους φοιτητές και φοιτήτριες, η εστία παραπέμπει σε μία μάλλον άβολη και στριμωγμένη σε λίγα τετραγωνικά καθημερινότητα. Οχι όμως και για τους φοιτητές που θα έχουν την ευτυχία να φιλοξενούνται στην 7 αστέρων εστία του Λιντς.

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ


Η εστία που άνοιξε για το κοινό αυτή την εβδομάδα, κοστίζει περίπου 500 ευρώ το μήνα για τους φοιτητές και διαθέτει 131 πολυτελή διαμερίσματα, σινεμά, γυμναστήριο (με προσωπικούς γυμναστές με επιπλέον χρέωση), χώρο για μελέτη, μπιλιάρδο και δωρεάν πρωινό καθημερινά και όλα αυτά σε εκπληκτικό design.

ΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ

Επίσης κάθε διαμέρισμα διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, king-size κρεβάτια, Ταχύτατη ευρυζωνική σύνδεση, ενώ όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος και νερού περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης.

Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν μια σειρά από προσθήκες για την αναβάθμιση του βασικού πακέτου τους. Για 95 λίρες, η εταιρεία θα τους εφοδιάσει με ένα πακέτο εξοπλισμού κουζίνας, που αποτελείται από ένα τηγάνι, κατσαρόλες, τοστιέρα, βραστήρα, μαχαίρια, ξύλο κοπής, ανοιχτήρι και σκεύη.

Για 76 λίρες, παίρνουν ένα σετ κρεβατιού «επιλεγμένο από τον interior designer της εταιρίας», που αποτελείται από ένα πάπλωμα, παπλωματοθήκη, τέσσερα μαξιλάρια και καλύμματα, και μια σειρά από σεντόνια.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Για εκείνους που βαριούνται να πάνε ακόμα και στο μαγαζί της γωνίας, για 12 ευρώ σας έρχονται στο διαμέρισμα γάλα, ψωμί, αυγά ελευθέρας βοσκής, χυμός πορτοκαλιού, βούτυρο, φασόλια και ένα κομμάτι τυρί τσένταρ.

Επιπλέον για τους φοιτητές λάτρεις της υγιεινής διατροφής, με 10 ευρώ την εβδομάδα θα παίρνουν αρκετά φρούτα για το δωμάτιο τους, ενώ όσοι βαριούνται και να καθαρίσουν, ένα συνεργείο καθαρισμού στοιχίζει 15 ευρώ την εβδομάδα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Ο Ναβ Αχμέντ, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην οποία ανήκει η εγκατάσταση δήλωσε: «Είναι επτά αστέρων στέγαση φοιτητών και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό στη χώρα.»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Περισσότερα Νέα της κατηγορίας student life μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr