#Exetastiki, Διακοπές,φοιτητές,φοιτήτρια,2015 #Exetastiki vs Διακοπές!

#Exetastiki vs Διακοπές!

Κλαψ κλαψ …εξεταστική Σεπτεμβρίου …κλαψ κλαψ!! Ωραία λέγαμε στις προηγούμενες εξεταστικές “Δεν πειράζει μωρέ! Θα το περάσω το Σεπτέμβρη”, τώρα που πλησιάζει όμως, τι κάνουμε;

Σε άγχωσα ε; Άντε άσε το κοκτέιλ σου και πήγαινε να βουτήξεις μήπως συνέλθεις από το σοκ! Μπορεί να θεωρείται η χειρότερη εξεταστική αλλά μπορείς να βρεις τρόπους να την συνδιάσεις με τις διακοπές σου.


Όχι όχι! Η βαλίτσα σου δεν έχει πέτρες! Βιβλία έχει! Ή θα έπρεπε να έχει! Συνήθως βέβαια φορτωνόμαστε σαν τα γαιδούρια με 100 βιβλία και στο τέλος καταλήγουν διακοσμητικά και απλά τα περιφέρουμε από χωριό σε χωριό και από νησί σε νησί. Πιο πιθανό είναι να τα διαβάσει η μάνα σου και μετά να στο παίζει ιστορία, παρά εσύ! Αλλά αυτή τη φορά θα συγκεντρωθείς!

#Exetastiki vs Διακοπές

Μπορείς να το πάρεις και στην παραλία! Εκτός ότι μπορεί να καταφέρεις να βγάλεις κανά κεφάλαιο, θα πουλάς και μούρη για το πόσο συγκροτημένος και φιλομαθής είσαι. Προσοχή! Μην πέσεις στην παγίδα να απαντήσεις πόσα χρωστάς! Κάνε ότι δεν άκουσες και συνέχισε να το παίζεις σοφιστικέ!

Ποιος θα το πιστέψει; Δεν έχω ιδέα αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω!

#Exetastiki vs Διακοπές

Δεν θες στην παραλία; Και στο σπίτι καλά είναι! Πριν το μπάνιο και την βόλτα κάτι μπορείς να κάνεις. Φτιάξε το πρόγραμμά σου και θα περάσεις τέλειες διακοπές….αλλά και μαθήματα!

Εξεταστική- Διακοπές 1-1!

Όταν έχεις πρόβλημα συγκέντρωσης να σκέφτεσαι ότι είσαι ένας από τους επιστήμονες που χρειάζεται αυτή η χώρα!

Ένταξει μετά κοιτάξου στον καθρέφτη, γέλα, και ίσως έτσι σου έρθει η όρεξη!

#Exetastiki vs Διακοπές

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr