Φοιτητής, έφτιαξε, μικροσκοπικό, φοιτητικό, σπίτι  Φοιτητής έφτιαξε το τέλειο μικροσκοπικό φοιτητικό σπίτι (Δείτε φωτογραφίες)

Φοιτητής έφτιαξε το τέλειο μικροσκοπικό φοιτητικό σπίτι (Δείτε φωτογραφίες)

Είναι πολλοί φοιτητές στην Αμερική που μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο έρχονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο χρέος. Τα έξοδα διαβίωσης είναι μεγάλα και συσσωρεύονται με τα χρόνια, δημιουργώντας τους έτσι έναν βραχνά αμέσως μετά την αποφοίτηση. Φυσικά τα έξοδα για τα ενοίκια αποτελούν το μεγαλύτερο βάρος στον οικονομικό προϋπολογισμό τους, η δυσκολία που πρέπει να λύσουν με όσο γίνεται μικρότερο κόστος.

Στο πανεπιστήμιο του Τέξας ο Joel Weber έλυσε τα προβλήματα του με το μικροσκοπικό σπίτι που έφτιαξε ξοδεύοντας μόλις 20.000 δολάρια. Σύμφωνα με το coolhome.gr, όπως δηλώνει τα λίγα λειτουργικά του έξοδα θα τον βοηθήσουν να κοντρολάρει καλύτερα τα οικονομικά του και να μην αποφοιτήσει χρεωμένος πολλά λεφτά.


Το σπίτι έχει σοφίτα για το κρεβάτι, ένα χώρο γραφείου, κουζίνα και ένα μίνι μπάνιο.

Ο Joel σπουδάζει design οπότε ήταν ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να στήσει το σπίτι όπως εκείνος το είχε φανταστεί. Απλό και λειτουργικό.

Στα άμεσα πλάνα του είναι να προσθέσει και μία τουαλέτα αφού τώρα χρησιμοποιεί του ξενώνα που βρίσκεται στο ίδιο κτήμα. Στο μέλλον ελπίζει πως θα τοποθετήσει φωτοβολταϊκά πάνελ και έναν συλλέκτη βρόχινου νερού.

Ποιος είπε πως το μικροσκοπικό φοιτητικό σπίτι δεν έχει στυλ;

Πολλοί φοιτητές θα ήθελαν να μένουν εδώ…

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr