Φοιτητές Ιατρικών Σχολών εκπαιδεύονται στην Αρεόπολη στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ιατρική απόβαση - 2015" Φοιτητές Ιατρικών Σχολών εκπαιδεύονται στην Αρεόπολη στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ιατρική απόβαση - 2015"

Φοιτητές Ιατρικών Σχολών εκπαιδεύονται στην Αρεόπολη στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ιατρική απόβαση - 2015"

Φοιτητές από τις Ιατρικές Σχολές Αθηνών, Πατρών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Αλεξανδρούπολης και Κρήτης εκπαιδεύονται στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης για 2η συνεχόμενη χρονιά έως τις 30 Αυγούστου στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ιατρική απόβαση - 2015". 

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος - ΕΕΦΙΕ και έχει ως σκοπό την ενίσχυση του έργου των ιατρών των Μονάδων Υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας, περιφερικά ιατρεία) σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας με φοιτητές Ιατρικής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης είναι το μοναδικό Κέντρο Υγείας στην Πελοπόννησο που εκπαιδεύει φοιτητές. Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν φοιτητές - μέλη της ΕΕΦΙΕ από όλες τις Ιατρικές Σχολές της χώρας, με την προϋπόθεση να έχουν ολοκληρώσει το 4ο έτος σπουδών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr