Φοιτητής κατασκεύασε ένα εντυπωσιακό supercar - Του στοίχισε μόλις 4.300 ευρώ. (φωτό) Φοιτητής κατασκεύασε ένα εντυπωσιακό supercar - Του στοίχισε μόλις 4.300 ευρώ. (φωτό)

Φοιτητής κατασκεύασε ένα εντυπωσιακό supercar - Του στοίχισε μόλις 4.300 ευρώ.

Για το ...κέφι του, ένας Κινέζος φοιτητής κατασκεύασε το εντυπωσιακό supercar που βλέπετε στις φωτογραφίες το οποίο του στοίχισε μόλις 4.300 ευρώ.

Το αυτοκίνητο παρουσιάσθηκε πρόσφατα σε έκθεση στην πόλη Χαϊνάν στη νότια Κίνα, όμως, παρά την εντυπωσιακή του εμφάνιση δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την απαραίτητη άδεια για να μπορεί να κινείται στο δρόμο.


Βεβαίως, μπορεί η εμφάνιση του αυτοκινήτου να εντυπωσιάζει με το αεροδυναμικό στιλ και τις πόρτες - ψαλίδι, όμως υπάρχει οι επιδόσεις του, κάθε άλλο παρά σε supercar παραπέμπουν, αφού η τελική του ταχύτητα είναι μόλις και μετά βίας 60 χλμ./ώρα.

Ο Κινέζος φοιτητής, φανατικός λάτρης των αυτοκινήτων, κατάφερε να ολοκληρώσει το δημιούργημά του σε διάστημα μόλις 6 μηνών. Το κόκκινο χρώμα του αμαξώματος αλλά και το όμορφο και σπορτίβ εσωτερικό, είναι στοιχεία που, επίσης, εντυπωσιάζουν.

Το χειροποίητο supercar είναι το έργο του 27χρονου χομπίστα Chen Yinxi, ο οποίος στο 27, και αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου και βιομηχανικών προϊόντων, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr