ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Κατάληψη για... Open bar

Απάντηση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Κατάληψη για... Open bar

Φοιτητικές Παρατάξεις: Απάντηση στον καταλογισμό του ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αντιτάσσεται στις διαδηλώσεις, την ίδια στιγμή όπως αναφέρουν «που πρώτοι απ’ όλους δηλώσαμε ότι συμπλέουμε με τους ανθρώπους που τις προηγούμενες ημέρες διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά». Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τονίζει ότι «ως εκ τούτου δεν θα επιτρέψουμε τη σπίλωση της μνήμης των ανθρώπων, που άδικα έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, με καταλήψεις και "δράσεις" που δήθεν τους τιμούν, ενώ στην πραγματικότητα, δεν επιχειρείται τίποτα περισσότερο, από μία προσπάθεια εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου, για μικροπολιτικό όφελος» και καταλήγει λέγοντας «ας μας απαντήσουν τελικά, αν τα «Open bars» είναι οι αγώνες για τους οποίους κλείνει μία σχολή και οι φοιτητές χάνουν τα μαθήματά τους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:


«Την Τετάρτη 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε παράνομη Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου ΣΔΟΚΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κατά την οποία φοιτητές και μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δέχτηκαν λεκτικές επιθέσεις, μόνο και μόνο για την παρουσία τους στη διαδικασία του Συλλόγου.

Η σιγή ιχθύος που επικρατούσε κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων όλων των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων, αντικαταστάθηκε από απρεπείς χειρονομίες και χαρακτηρισμούς, όταν τον λόγο έλαβε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Εγκαλούν την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ότι αντιτάσσεται στις διαδηλώσεις, την ίδια στιγμή που πρώτοι απ’ όλους δηλώσαμε ότι συμπλέουμε με τους ανθρώπους που τις προηγούμενες ημέρες διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά.

Ως εκ τούτου δεν θα επιτρέψουμε τη σπίλωση της μνήμης των ανθρώπων, που άδικα έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, με καταλήψεις και «δράσεις» που δήθεν τους τιμούν, ενώ στην πραγματικότητα, δεν επιχειρείται τίποτα περισσότερο, από μία προσπάθεια εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου, για μικροπολιτικό όφελος.

Όσο λοιπόν κάποιοι, θα βρίσκουν μία τραγωδία, ως ευκαιρία για «Οpen bars» η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα συνεχίσει να μάχεται για την ακαδημαϊκή ομαλότητα.

Και ας μας απαντήσουν τελικά, αν τα «Open bars» είναι οι αγώνες για τους οποίους κλείνει μία σχολή και οι φοιτητές χάνουν τα μαθήματά τους.

Η υποκρισία στο μεγαλείο της».

Σχετικό άρθρο: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Καμία συμμετοχή σε πορείες.. να σκύψουμε ευλαβικά το κεφάλι"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr