13η Διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη» για φοιτητές και εκπαιδευτικούς / Δωρεάν Εγγραφή (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)

13η Διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη» για φοιτητές και εκπαιδευτικούς / Δωρεάν Εγγραφή

Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια Πληροφορικής ή Καθηγητικής Σχολής (όπως Φιλολογίας, Νηπιαγωγών, Παιδαγωγικού, Μαθηματικού, Φυσικού, Χημικού, Βιολογίας κ.λπ.) τότε δεν πρέπει να χάσεις αυτή την διημερίδα!

Η διημερίδα απευθύνεται σε:


  • εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων,
  • σε φοιτητές καθώς
  • και σε όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον χώρο της εκπαίδευσης.

Το Σάββατο 1/4 και την Κυριακή 2/4, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τη 13η διημερίδα με τίτλο «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη». Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 1/4 και με φυσική παρουσία την Κυριακή 2/4 και έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Εγγραφή: Ακολουθώντας τον σύνδεσμο www.avgouleaschool.gr/13η-διημερίδα-τεχνολογίες-αιχμής-στην/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα και να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Διαδικασία: Πριν τη διημερίδα οι συμμετέχοντες θα λάβουν Σύνδεσμο για τις διαδικτυακές Κεντρικές Ομιλίες του Σαββάτου 1/4 και Οδηγίες Πρόσβασης στο Σχολείο για τις δια ζώσης παρουσιάσεις-εργαστήρια της Κυριακής 2/4.

Κόστος: Η συμμετοχή στη διημερίδα είναι χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους.

Στο τέλος της διημερίδας θα αποσταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Που απευθύνεται: Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, σε φοιτητές καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον χώρο της εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα:

  • Σάββατο 1/4 – 09:45-13:40 – Κεντρικές Ομιλίες (εξ αποστάσεως).
  • Κυριακή 2/4 – 10:00-14:00 – Ενότητες (δια ζώσης): «Δημοτικό», «Ειδική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση», «Μαθηματικά», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά», «Φυσικές Επιστήμες», «Ψηφιακά Μουσεία», «E-Learning & VR», «Gamification in Education», «International», «STREAM & Διαθεματικότητα» και Βιωματικά Εργαστήρια.

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου, Τηλ. 211 500 2300 και Ώρες: 10:00-14:00 (κα Πέπη Φραγκογιάννη).

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Χορηγός Επικοινωνίας: ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr