Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η φοιτήτρια - Για τι κατηγορείται

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 24χρονη φοιτήτρια - Για τι κατηγορείται

Φοιτητικές Ειδήσεις: Με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερη η 24χρονη φοιτήτρια από την Αιτωλοακαρνανία, που κατηγορείται μαζί με άλλους έξι, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 24χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών το πρωί της Δευτέρας (23/01), προκειμένου να απολογηθεί, καθώς μαζί με άλλα έξι άτομα, διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για συμμετοχή σε ληστείες για κατοχή ναρκωτικών και εκρηκτικών.


ΝΕΟ: Φοιτητές έδωσαν εξετάσεις με φακούς / ΕΙΚΟΝΕΣ

Στην απολογία της η 24χρονη είπε πως βρέθηκε τη λάθος ώρα στον λάθος τόπο και πως δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους 6 συλληφθέντες.

Η φοιτήτρια από την Αιτωλοακαρνανία είχε λάβει προθεσμία την περασμένη Παρασκευή, όπως και οι υπόλοιποι για να απολογηθούν. Οι άλλοι 6 άνδρες αναμένεται να απολογηθούν αύριο Τρίτη (24/01). Ανάμεσα στους κατηγορουμένους είναι και γιος μέλους της 17 Νοέμβρη.

Η Εισαγγελία Πατρών τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, κατοχή ναρκωτικών και εκρηκτικών.

Υπενθυμίζεται ότι στα κρησφύγετά τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων βιβλία αναρχικού περιεχομένου και τρομοκρατίας, καθώς επίσης και ιδιόχειρες σημειώσεις εγκληματικών ενεργειών.

Ακόμη, εντοπίστηκαν αυτοκίνητα και μηχανές που χρησιμοποιούσαν για τις ληστείες.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει κυρίως οι ιδιόχειρες σημειώσεις αλλά και τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Την ίδια ώρα, η έρευνα θα συνεχιστεί για να διαπιστωθεί αν μπορεί να έχουν σχέση με επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών αλλά και άλλων στόχων στην περιοχή της Πάτρας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr