Μάχη για τη ζωή της δίνει φοιτήτρια / Οδηγός την κτύπησε και την εγκατέλειψε (Βίντεο Ντοκουμέντο)

Μάχη για τη ζωή της δίνει φοιτήτρια / Οδηγός την κτύπησε και εγκατέλειψε τη σκηνή (Βίντεο Ντοκουμέντο)

Η νεαρή φοιτήτρια που παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) από αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η φοιτήτρια έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, μεταξύ άλλων στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.


Στο σημείο της παράσυρσης βρέθηκε και μια καλή της φίλη, η οποία μόλις αντίκρισε την άτυχη κοπέλα αιμόφυρτη στην άσφαλτο, έπαθε σοκ και έβαλε τα κλάματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει από την Κρήτη οι γονείς της 21χρονης.

Στο μεταξύ, σε βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας κοντινού καταστήματος, διακρίνεται η στιγμή που ο οδηγός του σκούρου γκρι αυτοκινήτου, αφού έχει παρασύρει την 21χρονη, διαφεύγει με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Εγνατία, με κατεύθυνση προς δυτικά, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται να έστριψε δεξιά, στην οδό Ιασωνίδου και να εξαφανίστηκε μέσα από τα στενά.

Η ώρα που δείχνει το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και προκύπτει από μαρτυρίες, είναι 01.18. Εκείνη τη στιγμή, ένας εργαζόμενος της επιχείρησης ακούει τον εκκωφαντικό θόρυβο και περπατάει προς τον δρόμο για να δει τι συμβαίνει.

Πολίτες διακρίνονται να τρέχουν προς την κεντρική οδό της πόλης, καθώς έχουν αντιληφθεί ότι έγινε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, φαίνεται το αυτοκίνητο να διέρχεται με μεγάλη ταχύτητα, ενώ από πίσω του ακολουθεί μια μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού που, πιθανότατα, οδηγεί ο διανομέας που προσπαθεί να τον ακολουθήσει, χωρίς να καταφέρει να τον σταματήσει.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr