Φοιτητής Νομικής πήγε το σκονάκι σε άλλο επίπεδο! / Άφησε τους καθηγητές άφωνους

Φοιτητής Νομικής πήγε το σκονάκι σε άλλο επίπεδο!

«Σκονάκια» που μοιάζουν έργα τέχνης. Εξετάσεις σημαίνει διάβασμα, πολύ διάβασμα - τουλάχιστον για τους περισσότερους από τους φοιτητές. Κάποιοι άλλοι προτιμούν το σκονάκι και μηχανεύονται διάφορους τρόπους ώστε αυτό να είναι μικρό, εύχρηστο και φυσικά να μην γίνει αντιληπτό από τους εξεταστές.

Ένας φοιτητής Νομικής αποδείχθηκε ότι έχει καλλιτεχνική φλέβα και πήγε το σκονάκι.. αποδεικνύοντας παράλληλα την καλλιτεχνική του φλέβα.


Η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγα, Γιολάντα ντε Λούτσι, έδειξε τα στιλό που κατέσχεσαν η ίδια και οι συνάδερφοί της κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η καθηγήτρια δείχνει τα 11 στιλό – τα κλασικά bic- χαραγμένα με μικροσκοπικά γράμματα κατά μήκος του σώματός τους.  

Σύμφωνα με την ίδια, τα στιλό κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης στο Ποινικό Δικονομικό Δίκαιο. Στην ανάρτησή, έγραψε συγκεκριμένα: «Το ποινικό δικονομικό δίκαιο σε στιλό BIC. Τι τέχνη!. Η αντιγραφή δεν είναι όπως ήταν κάποτε».

σκονάκι φοιτητές πανεπιστήμιο

Ένας χρήστης του Twitter απάντησε στην καθηγήτρια, λέγοντας πως ήταν φίλος του συγκεκριμένου φοιτητή και αποκαλύπτοντας τον τρόπο που το κατάφερε.

«Γεια σας. Γνωρίζω απόλυτα τον συγγραφέα αυτής της υπέροχης εργασίας. Στην πραγματικότητα με εξουσιοδότησε, να σας δείξω μερικά ακόμα που κρατάει στο σπίτι. Η τεχνική που χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης, όπως μου λέει ο ίδιος, ήταν να αντικαταστήσει τη μύτη ενός μηχανικού μολυβιού με μια βελόνα, πράγμα που το έκανε εξαιρετικά εύκολο να χαράξει το στιλό».

Φοιτήτρια πιάστηκε με σκονάκι 2 μέτρων, αλλά η αντίδρασή του Καθηγητή ήταν μοναδική (ΦΩΤΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr