Τι αποκαλύπτει για την ημέρα της εξαφάνισης ο συγκάτοικος του 20χρονου αγνοούμενου φοιτητή!

Τι αποκαλύπτει για την ημέρα της εξαφάνισης ο συγκάτοικος του 20χρονου αγνοούμενου φοιτητή! 

Μέχρι αυτή τη στιγμή, στο σκοτάδι παραμένουν ακόμα οι έρευνες γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, 2015, από την εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όπου φοιτά για δεύτερο χρόνο.

Χτες ήρθε στο φως μια σημαντική πληροφορία, η τελευταία εικόνα του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, από το το κλειστό κύκλωμα πρατηρίου καυσίμων κοντά στη σχολή, το οποίο προβλήθηκε στη «Μία».


Σήμερα, στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο συγκάτοικος του 20χρονου φοιτητή. Ο ίδιος υποστήριξε πως εκείνος έφυγε από το δωμάτιο και πήρε μαζί του το κλειδί –σημάδι που δείχνει πως θα επέστρεφε σίγουρα.

  

Παράλληλα στην κάμερα της εκπομπής είπαν την άποψή τους και άλλοι σπουδαστές της σχολής και φίλοι του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, τόσο για τον χαρακτήρα του -δήλωσαν πως ήταν πολύ καλό παιδί και δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν- όσο και για το bullying που ο 20χρονος φοιτητής δεχόταν.

Γι’ αυτό άλλωστε, όπως γνωρίζετε, είχε ζητήσει να του αλλάξουν δωμάτιο.

  

Διαβάστε Επίσης: Αναγνωρίστηκε σε ΒΙΝΤΕΟ ο αγνοούμενος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης - Νέα στοιχεία από τις έρευνες στην Αθήνα (Φωτό και βίντεο)!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr