Εντοπίστηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας ο εξαφανισμένος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης!

​Δεν έχουν καταφέρει ακόμη οι Αρχές να συμπληρώσουν το παζλ της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, ο οποίος αγνοείται εδώ και 11 μέρες!

Η αστυνομία εξέτασε προσεκτικά το υλικό από κάμερα ασφαλείας κοντά στη σχολή και κατάφερε να τον εντοπίσει. Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός να περπατάει έξω από το κτίριο και στη συνέχεια να κατευθύνεται πιθανότατα προς τη σχολή, το μεσημέρι της Παρασκευής (την μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του), γύρω στις 14:00. Μάλιστα, τον αναγνώρισε και η οικογένεια του, η οποία είδε το βίντεο.


Αυτό, λοιπόν φέρεται να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μιας συμφοιτήτριας του, η οποία υποστηρίζει ότι τον είδε μέσα στη σχολή, λίγο πριν τις 15:00! Επιπλέον, φαίνεται πως ευσταθεί και η μαρτυρία ενός περιπτερά, ο οποίος ανέφερε ότι ο νεαρός από το Ρέθυμνο, λίγο πριν τις 14:00, αγόρασε από εκείνον ένα ολόκληρο εισιτήριο, οπότε η κάμερα θα μπορούσε να τον έχει «τσακώσει» όταν γυρνούσε από το περίπτερο!

Παράλληλα, έκκληση, μέσω Facebook έκανε ο Γιώργος Τσούκαλης, ο ντεντέκτιβ που έχει προσληφθεί από την οικογένεια, προς όλους όσους γνωρίζουν κάτι για την εξαφάνιση του παιδιού.

«Αν για 5 λεπτά αναλογιστούμε τον πόνο της οικογένειας, αν για λίγο σκεφτούμε πως είναι το δικό μας παιδί ο Βαγγέλης... θα γίνουμε πιο ενεργοί πολίτες πιο ανθρώπινοι. Απευθύνομαι σ' όσους είδαν -άκουσαν κάτι που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες για το παλικάρι. Κάθε φορά που μιλάω με το θείο του, τον συνεργάτη μου Φώντα Βρόσγο και άλλους συντελεστές- παράγοντες των ερευνών αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας φίλοι μου, ζητώντας να κάνετε το ανθρώπινο- το σωστό, για να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα της οικογένειας!» έγραψε ενώ ανέβασε μια φωτογραφία του Βαγγέλη, ζητώντας από όλους να την κοινοποιήσουν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr