Είσαι Φοιτητής; Αποκτήστε μια πιστοποίηση που θα καθορίσει την καριέρα σου με το Microsoft Dynamics Academy στην Ελλάδα (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Είσαι Φοιτητής; Αποκτήστε μια πιστοποίηση που θα καθορίσει την καριέρα σου με το Microsoft Dynamics Academy στην Ελλάδα (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιμορφώσεων 8 εβδομάδων για 100 φοιτητές που προσφέρει εντελώς δωρεάν εντατικά μαθήματα και απευθείας σύνδεση με εταιρείες για δυνατότητες εργασίας.

Η Microsoft και η Elev8 συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό έργο για την ανάπτυξη της Ακαδημίας Dynamics στην Ελλάδα. Μια Ακαδημία που στοχεύει στην εκπαίδευση επαγγελματιών στις τεχνολογίες της Microsoft ανεξάρτητα από το ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό τους υπόβαθρο.  


Οι αιτήσεις λήγουν στις 26 Αυγούστου 2022!

Τι είναι η Ακαδημία Dynamics

 Η Ακαδημία Dynamics ειναι ένα πρόγραμμα 8 εβδομάδων που προσφέρεται Δωρεάν σε 100 φοιτητές και οι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να αρχίσουν την καριέρα τους με ένα απο τους συνεργαζόμενουν συνεργάτες της Microsoft.

  1. Το πρόγραμμα αποτελείται από 8 εβδομάδες εκπαίδευσης, που ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2022. Σας προετοιμάζουμε για μια συναρπαστική καριέρα στο ελληνικό τεχνολογικό οικοσύστημα με απαιτητικές τεχνικές και δεξιότητες ισχύος.
  2. Η Ακαδημία Dynamics περιορίζεται σε 100 μόνο άτομα. Κάνετε αίτηση σήμερα και αδράξτε την ευκαιρία να μάθετε από τους καλύτερους μέντορες και ειδικούς του κλάδου.
  3. Τα στοιχεία σας και η πρόοδος της εκπαίδευσής σας θα κοινοποιηθούν στους συνεργάτες της Microsoft Technology. Εάν ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις τους, μπορείτε να προσληφθείτε*.
  4. Η Ακαδημία Dynamics είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά πρέπει να ολοκληρώσετε ολόκληρο το πρόγραμμα**. Αναζητούμε φιλόδοξους σπουδαστέςπου θέλουν να κατακτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούν οι εταιρείες τεχνολογίας και να αναπτύξουν την καριέρα τους.

*Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για το προφίλ σας θα συνεχίσουν να επενδύουν στην εκπαίδευσή σας και ενδέχεται να ζητήσουν ως αντάλλαγμα τη δέσμευσή σας οτι θαεξακολουθήσετε να εργάζεστε για αυτούς για κάποιο χρονικό διάστημα.

**Εάν επιλεγείτε ανάμεσα σε εκατοντάδες άτομα, καθώς πρόκειται για δωρεάν εκπαίδευση 8 εβδομάδων, ζητάμε τη δέσμευσή σας ότι θα παρακολουθήσετε το πρόγραμμα για όλη τη διάρκειά του προγράμματος. Αναζητούμε σοβαρούς και φιλόδοξους σπουδαστές που είναι έτοιμοι να μάθουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να μπορούν να προσληφθούν στο τέλος του προγράμματος.

Γνωρίστε τους Συνεργάτες του προγράμματος

Εξερευνήστε το ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας του προγράμματος που αναζητούν ταλέντα με το προφίλ σας. Προσφέρουν ανταγωνιστικό μισθό και ευέλικτες συνθήκες εργασίας. Ετσι εαν συμμετέχετε στο πρόγραμμα τα στοιχεία σας και η πρόοδος της εκπαίδευσής σας θα κοινοποιηθούν στους συνεργάτες της Microsoft Technology. Εάν ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις τους, μπορείτε να προσληφθείτε ( ισχύουν όροι και προυποθέσεις δειτε παραπάνω)

  • Accenture
  • Candi
  • Data communications
  • Dot.cy
  • Dynamic Integrated Solutions
  • Epsilonnet
  • Ergologic
  • EY
  • Pobuca
  • Quest
  • Real Consulting
  • Uni.systems

Πώς λειτουργεί;

  1. Απλώς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα  στην ιστοσελίδα Dynamics Academy (elev8me.com) για να κάνετε αίτηση. Εάν το προφίλ σας ταιριάζει με αυτό που αναζητούμε, θα σας στείλουμε μερικά στοιχειώδη εισαγωγικά τεστ. Οι αιτήσεις λήγουν στις 26 Αυγούστου.
  2. Εαν επιλεγείτε Θα παρακολουθήσετε ένα βασικό μάθημα τεχνολογίας διαδικτυακά για να σας προετοιμάσει για το πρόγραμμα. Μόλις περάσετε τις αρχικές δοκιμές, θα λάβετε πρόσβαση στην εκπαίδευση του Microsoft Dynamics.
  3. Η εκπαίδευση του Microsoft Dynamics σας βοηθά να αποκτήσετε ισχυρές τεχνικές και δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την πρώτη μέρα στη νέα σας εργασία.
  4. Ξεκλειδώστε πλήρως τις δυνατότητές σας και εξελιχτείτε ως επαγγελματίας. Σας βοηθάμε να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες και να συνδεθείτε με κορυφαίες εταιρείες. Χτίστε την καριέρα των ονείρων σας τώρα. 

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να χτίσετε την τεχνολογική σας καριέρα; Πάμε.

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr