Φοιτητής έχασε τη ζωή του μέσα σε ανελκυστήρα ενώ μετακόμιζε! Πώς έγινε το μοιραίο

Φοιτητής έχασε τη ζωή του μέσα σε ανελκυστήρα ενώ μετακόμιζε! Πώς έγινε το μοιραίο

Ο άτυχος 26χρονος Παναγιώτης, φοιτητής, με καταγωγή από την Ελευθερούπολη Καβάλας βρήκε φρικτό θάνατο μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν, με τη βοήθεια ενός φίλου του, προσπάθησε να κατεβάσει ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα.

Ο 26χρονος φοιτητής μπήκε μόνος του μέσα στο ασανσέρ κρατώντας το ψυγείο με αποτέλεσμα, από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο να τον καταπλακώσει «χτυπώντας» την καρωτίδα του και ο νεαρός να βρει φριχτό θάνατο.


Ο άτυχος Παναγιώτης ήταν φοιτητής στις Σέρρες ενώ σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα δούλευε παράλληλα ως delivery για να μπορέσει να επιβιώσει. Χτες τα μεσάνυχτα ήθελε να μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι του σε ένα άλλο διαμέρισμα γιατί επρόκειτο να μετακομίσει. Δυστυχώς, η μετακόμιση αυτή αποδείχθηκε μοιραία για τον άτυχο νεαρό.

Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr