Απρόβλεπτα και πρωτοφανή περιστατικά στις βραβεύσεις φοιτητών στην Καλαμπάκα

Απρόβλεπτα και πρωτοφανή για εκδήλωση βράβευσης φοιτητών συνέβησαν χθες βράδυ στην εκδήλωση του Δήμου Καλαμπάκας στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Το ένα γεγονός που συνέβη ήταν η αποχώρηση του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Καλαμπάκας κ. Δ. Σακελλαρίου και των δημοτικών συμβούλων του κ.κ. Βούλας Τσιάρα και Γιάννη Ζαρόπουλου. Ο λόγος, όπως ανέφερε ο κ. Σακελλαρίου, ήταν διότι δεν τηρήθηκε η σειρά βάσει του πρωτοκόλλου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας βράβευσε πριν από τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

Το άλλο γεγονός ήταν ότι ένας νέας φοιτητής δεν δέχθηκε τη βράβευση.


Εξηγώντας τους λόγους, ο Φώτης Κατσιγιάννης αρχικά «ευχαρίστησε» τον Δήμο για τα υπέροχα τρία χρόνια έγκλειστου βίου που χάρισε στους μαθητές μιας και η αυλή του λυκείου καταστράφηκε εν μία νυκτί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απειροελάχιστες παροχές του κράτους μας κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ετών, και τέλος σημείωσε ότι ορισμένοι από τους ανθρώπους που βράβευσαν χθες φοιτητές έχουν συμμετάσχει στο αναίσχυντο παιχνίδι της εξουσίας και έχουν παράξει κάθε άλλο, παρά λειτούργημα σε αυτήν την πληγωμένη χώρα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr