Φοιτητής ο 22χρονος επιδειξίας - Ερευνάται και για άλλες επιθέσεις

Φοιτητής ο 22χρονος επιδειξίας - Ερευνάται και για άλλες επιθέσεις

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 22χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός φοιτητής έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό που είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ.


Ο 22χρονος φοιτητής μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (07.05.2021) στον εισαγγελέα και είχε καλυμμένο το κεφάλι με ζακέτα για να μην δει κανείς τα χαρακτηριστικά του. 

Ο προσωπικός λογαριασμός του φοιτητή στο facebook έχει απενεργοποιηθεί μετά τις χιλιάδες αρνητικές αντιδράσεις μέσω σχολίων που έχει δεχθεί στις προσωπικές του φωτογραφίες.

Αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα, 10.05.2021, η δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας του 22χρονου ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή μετά τα όσα έγιναν στην Νέα Σμύρνη. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί.

Για άλλες ακόμα επιθέσεις κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο 22χρονος ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μιας νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη. Ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης και άλλων ανάλογων περιπτώσεων.Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και της Ακρόπολης. Συγκεκριμένα, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης, με τον ίδιο τρόπο είχε παρενοχλήσει και άλλες κοπέλες στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό» είπε η μητέρα του

Η μητέρα του 22χρονου, η οποία είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με εφήβους, τόνισε στο δικαστήριο πως ο γιος είναι εξαιρετικό παιδί και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν γίνει η δίκη του.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι, επίσης, φοιτητής» τόνισε η μητέρα του 22χρονου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 22χρονου

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr