Αιώνια φοιτήτρια ετών 75 πήρε πτυχίο μετά από 42 χρόνια ταυτόχρονα με την εγγονή της!

Αιώνια φοιτήτρια ετών 75 πήρε πτυχίο μετά από 42 χρόνια ταυτόχρονα με την εγγονή της!

Μια 75χρονη γιαγιά πήρε πτυχίο μετά από 42 χρόνια από το πανεπιστήμιο UTC της Ατλάντα παρέα με την 22χρονη εγγονή της.

Στα νιάτα της στο μακρινό 1978, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε παρακολουθήσει για ένα εξάμηνο ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο Kennesaw State University της Ατλάντα, αλλά τα παράτησε όταν χρειάστηκε να μετακομίσει στο Τενεσί.


Η Πατ πέρασε τις επόμενες δεκαετίες δουλεύοντας και μεγαλώνοντας τα παιδιά της, συμπεριλαμβανομένου και του μπαμπά της εγγονής της Μέλοντι.

Όπως λέει, η οικογένειά της ανέκαθεν την ενθάρρυνε να συνεχίσει τις σπουδές της, ειδικά αφότου συνταξιοδοτήθηκε και περιστασιακά παρακολουθούσε και κάποιο μάθημα στο πανεπιστήμιο UTC.

Τελικά, πήρε το θέμα ζεστά όταν η εγγονή της η Μέλοντι πήρε μεταγραφή στο ίδιο πανεπιστήμιο και έτσι έγιναν συμφοιτήτριες. 

Γιαγιά και εγγονή κατέληξαν να πάρουν μαζί πτυχίο τον Νοέμβρη του 2020 και αν και η αποφοίτηση έγινε χωρίς την παρουσία κόσμου, το κοινό τους επώνυμο σήμαινε ότι η μία θα έπαιρνε το χαρτί μετά την άλλη.

«Είμαστε τόσο περήφανοι να έχουμε αποφοίτους σαν την Μέλοντι Όρμοντ και τη γιαγιά της, Πατ Όρμοντ στην τάξη του 2020» σχολίασε στο CNN ο πρύτανης, Στίβεν Ανγκλ όπως αναφέρει το sputniknews.

«Η μάθηση ποτέ δεν σταματά» είπε η Πατ. «Αυτό είναι κάτι που μου έμαθε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρότερη. Ό,τι κι αν κάνεις, η μάθηση ποτέ δεν σταματά. Ακόμη κι αν παρακολουθείς τα μαθήματα χωρίς βαθμό, υπάρχουν πάντα επιλογές» λέει η αιώνια φοιτήτρια που πήρε τελικά πτυχίο μαζί με την εγγονή της.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr