Φοιτήτρια συνειδητοποίησε ότι έγινε εκατομμυριούχος κατά τη διάρκεια διάλεξης

Φοιτήτρια συνειδητοποίησε ότι έγινε εκατομμυριούχος κατά τη διάρκεια διάλεξης

Η φοιτήτρια συγκρατήθηκε και δεν εξέφρασε την χαρά της αμέσως, αλλά περίμενε να τελειώσει η διάλεξη. 

Μια φοιτήτρια πανεπιστημίου από την Αυστραλία παρακολουθούσε μια διάλεξη όταν συνειδητοποίησε ότι κέρδισε 4,8 εκατομμύρια AUD (2,6 εκατομμύρια λίρες / 3,4 εκατομμύρια δολάρια / 2,9 εκατομμύρια ευρώ) στη λαχειοφόρο αγορά.


Η 20χρονη που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της είναι από το Glenelg, μια πόλη περίπου 10 χλμ από την Αδελαΐδα, και λέει ότι καθόταν στην τάξη όταν έλαβε τα νέα μέσω email.

Σύμφωνα με την εταιρεία λαχειοφόρων αγορών της Αυστραλίας The Lott, η σοκαρισμένη νεαρή γυναίκα ξέσπασε σε δάκρυα όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν πολυεκατομμυριούχος

Όπως είπε: «Ήμουν πραγματικά σε μια διάλεξη και έλεγξα τα email μου. Τότε είδα ένα να γράφει κέρδισα κάτι. Δεν το σκέφτηκα πολύ, οπότε μόλις μπήκα στο λογαριασμό μου κατάλαβα».

Αλλά αντί να τρέξει έξω από τη διάλεξη και να γιορτάσει, εκείνη περίμενε να τελειώσει το μάθημα.

«Απλώς παρακολουθούσα το ρολόι, περίμενα να τελειώσει το μάθημα, έτσι θα μπορούσα να τηλεφωνήσω στους δικούς μου μετά» ανέφερε και συνέχισε «Πραγματικά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Θα συνεχίσω το πανεπιστήμιο, γιατί είναι κάτι που πραγματικά θέλω να κάνω», ανέφερε. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr