Κρήτη: Πνίγηκε φοιτητής ενώ έκανε μπάνιο με τους φίλους του

Κρήτη: Πνίγηκε φοιτητής ενώ έκανε μπάνιο με τους φίλους του

Ο νεαρός -γεννημένος τον Γενάρη του 1997- ήταν φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειο. 

Ο 23χρονος Γιώργος Μ. είναι ο φοιτητής που έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή νότια του Νομού Ηρακλείου. Ο νεαρός -γεννημένος τον Γενάρη του 1997- ήταν φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειο και ζούσε στην Κρήτη τα τελευταία 4 χρόνια.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το "creta24" ο 23χρονος λάτρευε τη θάλασσα και η αγάπη του αυτή ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες μετέτρεψαν τη θάλασσα σε υγρό τάφο για τον νεαρό φοιτητή.

Τον νεαρό είδαν να παλεύει με τα κύματα και κατόπιν να χάνει τις αισθήσεις του οι φίλοι του, με τους οποίους ήταν εκεί για μπάνιο. Εκείνοι μάλιστα ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο νέο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παραλία βρισκόταν και μία γιατρός, η οποία προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο ήταν όμως ήδη αργά για εκείνον.

Επίσης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, και του έντονου κυματισμού το Λιμενικό που επίσης ειδοποιήθηκε δεν μπορούσε να παρέμβει, όποτε χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασύρουν τον 23χρονο. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παραλία δεν βρίσκεται στο δρόμο και προσεγγίζεται πιο δύσκολα. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr