ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ έξι αυτοκινήτων και ένα λεωφορείο με τρεις φοιτητές τραυματίες!

Άγιο είχαν οι οδηγοί έξι αυτοκινήτων, που έπαθαν ζημιές, μετά από καραμπόλα στον περιφερειακό του Βόλου, στο ύψος του κόμβου Φυτόκου, ενώ στο ατύχημα ενεπλάκη και ένα λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές, στη Γεωπονική Σχολή.

Ο απολογισμός, ευτυχώς, ήταν τρεις ελαφρά τραυματίες (δύο οδηγοί και ένας συνοδηγός Ι.Χ.) που μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όλα έγιναν στις 13.10 όταν ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε 25χρονη κινούνταν επί του περιφερειακού στο ρεύμα από Λαρίσης προς Ν. Δημητριάδα και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.


Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε αρχικά πλαγιομετωπικά με ένα αυτοκίνητο, που κατέβαινε από Φυτόκο προς Ν. Ιωνία, το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες πετάχτηκε στον αέρα, έκανε τούμπες και «προσγειώθηκε» με τις ρόδες, στον κάθετο δρόμο της Φυτόκου, προς την άνοδο!

Η 25χρονη με την σύγκρουση έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε άλλα αυτοκίνητα, το οποία κινούνταν από Βόλο προς Φυτόκο.

Το δεύτερο αυτοκίνητο, μετά τις τούμπες που έκανε, έπεσε σε άλλα δυο, τα οποία και πέταξε σε λεωφορείο της γραμμής Νο 2 που μετέφερε φοιτητές στη Σχολή Γεωπονίας, ευτυχώς, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Στο σημείο του ατυχήματος συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος, μεταξύ των οποίων και αρκετοί μαθητές, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr