Λήξη συναγερμού για την φοιτήτρια: Αρνητικό σε κορονοϊό το δείγμα!

Λήξη συναγερμού για την φοιτήτρια: Αρνητικό σε κορονοϊό το δείγμα!

Ανακούφιση στις υγειονομικές υπηρεσίες της περιφέρειας Θεσσαλίας και ιδιαίτερα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, έφερε η είδηση ότι και το δείγμα από την 22χρονη φοιτήτρια από την Καρδίτσα (μετά από εκείνο της 68χρονης που μάλιστα σήμερα πήρε και εξιτήριο).

Το δείγμα εστάλη το πρωί στη Θεσσαλονίκη και η απάντηση ήρθε νωρίς το απόγευμα (μετά τις 16.00), Με βάση αυτή τη θετική εξέλιξη, λήγει ο συναγερμός στο πανεπιστημιακό και η 22χρονη θα συνεχίσει τη νοσηλεία της κανονικά χωρίς καραντίνα και πιθανόν και αυτή αύριο να πάρει εξιτήριο.


Το γεγονός χαροποίησε και την πανεπιστημιακή κοινότητα της καρδίτσας, όπου η 22χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Κρήτη, φοιτεί στην Κτηνιατρική σχολή και έτσι δεν θα χρειαστούν έκτακτα μέτρα όπως να μπει η σχολή σε καραντίνα. Υπενθυμίζουμε ότι η 22χρονη είχε επιστρέψει πρόσφατα από ταξίδι στη Β. Ιταλία (Λομβαρδία) και παρουσίασε χθες υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταφορά της στο πανεπιστημιακό που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό για την 5η ΥΠΕ αναφέρει η "Θεσσαλία Τηλεόραση".

Φοιτητές υπάρχει ελπίδα! Το Πατρινό Καρναβάλι θα γίνει το καλοκαίρι δήλωσε ο Δήμαρχος!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr