ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ το Πατρινό Καρναβάλι λόγω κορωνοϊού!

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ το Πατρινό Καρναβάλι λόγω κορωνοϊού

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στοπ λόγω κορωνοϊού μπαίνει στο Πατρινό Καρναβάλι λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.  Τρίτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Σύμφωνα με πληροφορίες το τρίτο κρούσμα είναι στην Αθήνα και δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το που νοσηλεύεται αλλά μόνο ότι είναι γυναίκα.


ΝΕΟΤΕΡΟ! Φοιτητές υπάρχει ελπίδα! Το Πατρινό Καρναβάλι θα γίνει το καλοκαίρι δήλωσε ο Δήμαρχος!

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι ματαιώνονται όλα τα καρναβάλια της Ελλάδας.

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού, ανάμεσά τους και το Πατρινό Καρναβάλι. Κατά τη σημερινή ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε την ακύρωση του καρναβαλιού στην Ελλάδα επικαλούμενος συστάσεις και το πλαίσιο γενικότερης προστασίας του πληθυσμού.

«Αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε πριν λίγο ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας.

Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα να ανέρχονται επίσημα σε τρία, ακυρώνεται το καρναβάλι της Πάτρας αλλά και όλα τα καρναβάλια ανά την περιφέρεια, λόγω του ιού. Ως εκ τούτου, καρναβάλια που αποτελούν ετήσιους θεσμούς, δεν θα πραγματοποιηθούν. Η απόφαση αφορά, εκτός από την Πάτρα:

- Ρέντη

- Ρέθυμνο

- Eδεσσα

- Καστοριά

- Ραφήνα

- Κοζάνη

- Ιωάννινα

- Κέρκυρα

- Ναύπλιο

- Ξάνθη

- Μοσχάτο

- Ζάκυνθο

- Χίος

- Μέθανα

- Λευκάδα

- Ναύπλιο

- Ναύπακτος

- Σκύρος

- Λέσβος 

- Νάουσα

- Αθήνα

- Ελληνικό-Αργυρούπολη

- Ηλιούπολη

- Καλλιθέα

- Πειραιάς

- Περιστέρι

- Κόρινθος

- Αλιβέρι

κ.ά. 

Νωρίτερα, την ανησυχία της για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, ζητώντας την αναβολή τους, εξέφρασε με επιστολή της στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η Ένωση Επενδυτών Κίνας - Ελλάδας. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr