Αντινατοική αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους σημερα στα προπύλαια

Αντινατοική αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους σημερα στα προπύλαια

Φοιτητές κλιμακώνουν τη δράση τους ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, καταδικάζουν τη Συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ για την επέκταση των βάσεων και ενώνουν τις φωνές τους όπως αναφέρουν "κόντρα στους φονιάδες των λαών", στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και Φοιτητικοί Σύλλογοι.

Στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 του Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ. στα Προπύλαια, συμμετέχουν οι: «Κοινοί Θνητοί», MC Yinka, Rebellion Connexion, Φρανκ, Rhyme Riot, Raibo, Altera Vita και μαθητικά συγκροτήματα.


Σε συμμετοχή στη συναυλία καλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΣΕΜΦΕ, Πολιτικών Μηχανικών, Ναυπηγών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, ΝΦΕΕΜΠ, Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Τουρκικών Σπουδών, Νομικής, ΕΜΜΕ, Οικονομικού, Μαθηματικού, Ιστορικού – Αρχαιολογικού, Δασκάλων, Νηπιαγωγών ΕΚΠΑ, Παντείου.

Η ανακοίνωση των φοιτητών:

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας την σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση  εργαζομένων, φοιτητών, σωματείων και φοιτητικών συλλόγων το Σάββατο στις 5/10. 

 Όπως η καταστολή δεν κατάφερε να σταματήσει την αποφασιστικότητα, μαζικότητα και μαχητικότητα των διαδηλωτών που κατάφεραν να φτάσουν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία έτσι και οι πρωτοφανείς χαφιεδίστικου τύπου δημοσιοποιήσεις βουλευτή της ΝΔ που στοχοποιούν διαδηλωτή της συγκέντρωσης θα πέσουν στο κενό. 

Οι φοιτητές δυναμώνουμε τον αγώνα μας για μόρφωση-δουλειά-ζωή, φωνάζουμε ακόμα πιο δυνατά να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.  

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στην αντιπολεμική- αντιΝατοική συναυλία των φοιτητικών συλλόγων και μαθητικών συμβουλίων το Σάββατο 12/10 στις 19:30 στα Προπύλαια. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΝΦΕΕΜΠ

Νέος γύρος Γ.Σ. σε κάθε φοιτητικό σύλλογο με κατεύθυνση κινητοποιήσεις με κατειλημμένες Σχολές

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr